שאלה לגבי קורס קידום אתרים,רשתות חברויות ופרסום באינטרנט

levinsoon

New member
שאלה לגבי קורס קידום אתרים,רשתות חברויות ופרסום באינטרנט

היי חברים,
אני בן 28 לאחר תואר ראשון בכלכלה.
אני רוצה לשנות מקצוע לכיוון של שיווק קצת קשה לקחת מידע ממוסדות לימוד כי הם אומרים לך מה שאתה רוצה לשמוע.
אשמח אם יש מישהו שמתעסק בזה ויכול להגיד לי מה עושים אחרי הלימודים מה העבודה בפועל? האם יש ביקוש בשוק?
וכמובן איפה כדיי ללמוד ? הייתי בהאקר יו מבחינת סילבוס זה נראה ממש רציני יש להם סילבוס רחב שנוגע בהמון דברים אבל יש עליהם המון ביקורות רעות.

אשמח לעצה ;)

שיווק דיגיטלי - מה זה אומר ואיפה לומדים

העבודה שתיארת בכותרת היא תחום מאוד מסוים בתוך עולם השיווק שנקרא, בגדול, שיווק דיגיטלי. זה בהחלט התחום הכי "חם" עכשיו, ואין ספק שהוא מהווה את הבסיס. אבל שיווק זה משהו הרבה יותר רחב. זה בעצם כל הפעילויות הקשורות לשלבים המקדימים לשלב המכירה הסופי, אך אינן נוגעות במכירה עצמה. זאת אומרת, הבנת השוק, הבנת הלקוח, התאמת המוצר לצרכי השוק והלקוח, ניטור הפעילויות השיווקיות והשפעתן על המכירות, החלטה על קונספט פרסומי ועוד. עבודה שיש בה שילוב של הבנת אנשים, כלכלה, ניתוח דאטה, אסתטיקה ועוד.
השיווק הדיגיטלי עוסק בפעילויות כאלה, אבל ברשתות חברתיות ובאתרים. זה יכול להיות בניית אתר החברה וקידומו ברשת, ניהול תוכן, ניהול חנויות eCommerce, שימוש בכלי פרסום ושיווק של גוגל ועוד. עבודה מאוד קצבית ודינמית, בסביבה שהיא בד"כ צעירה יחסית. אפשר לעבוד בחברות שיווק שמספקות את השירות עבור לקוחות, או בחברות גדולות שמחזיקות מחלקת שיווק פנימית.
מקומות מומלצים ללמוד בהם הם: הבצפר, חשיפה ומכללת ניו מדיה. אני דווקא שמעתי דברים טובים על האקריו, אבל באמת יותר בהכשרת אנשי QA

naorlevy80

New member
עולם השיווק

שיווק זה תחום שתמיד יש בו ביקוש אבל מגוון התפקידים הוא רחב. השאלה היא איזה שיווק מעניין אותך, האם זה שיווק דיגיטלי? תחום של רשתות חברתיות? האם זה שייווק מהצד של פרסום? אתה יכול לעבוד בתור יועץ שיווק לחברות קטנות או לעבוד במחלקת שיווק כעוזר מנהל שיווק בחברה גדולה. בקיצור זה עולם בפני עצמו.
לדעתי קורס מקצועי הוא התשובה בשבילך, ממליץ לנסות את ג'ון ברייס, הם מאוד נחשבים בשוק העבודה.

למעלה