שאלה לגבי קד"צ >

dor302

New member
שאלה לגבי קד"צ >

לאחר שסירבו לי מס' פעמים בקשר לשליחת מיונים לאשכול דוברות ומידע הבנתי שפתרון טוב זה להיפגש עם מישהו ממדור קד"צ בדרגה בכירה ולהסביר לו את העניין באופן שלא דרך פקס/פקיד/טלפון ואז יש עם מי לדבר. עכשיו במדור הטלפונים הם לא מסכימים בשום אופן לדבר עם דרגה מעליהם רק איתם, וזה משגע ואי אפשר כאילו להגיע לאף אחד ממדור קד"צ. רציתי לשאול אתכם מה עוד אפשר לעשות? כל הפקסים, הטלפונים והשיחות כבר לא עוזרים ורק פגישה שתסביר הכל תוכל לעזור אבל איך משיגים איתם פגישה. זה אפשרי לדעתכם? איך אפשר לעשות את זה? תודה, דור דרך אגב, הם דחו את הבקשה שלי מסיבת נתונים (פרופיל, וקב"א קצת פחות ממה שדרוש)

atypique

New member
הא?

למה אתה חושב שבכיר ממדור קד"צ יפגש עם כבודו? המקס' שאתה יכול זה להציף בפקסים, אני ממש לא רואה את רמ"ד קד"צ (בזמני הוא בכלל היה נגד, הרמ"ד הנגד היחיד שיצא לי לפגוש, ופגשתי המון) נפגש עם כל מלש"ב שחש עצמו פגוע משיטת המיונים...

dor302

New member
>>

סליחה? קודם כל תרגיע ת'התנשאות שלך ודבר שני הנתונים שלי ומה שאני יכול להביא למיונים בהחלט יכול לעזור לי אבל מה לעשות ששיטת הקד"צ של צה"ל אטומה וחסרת כל היגיון לדעת רבים? בכל מקרה חזרתי על זה בהודעה ביקשתי לדבר עם מישהו בכיר לא בהכרח ראש מדור שאני יודע שזה קשה לדבר איתו, אם בכלל. ומה לעשות, אני רוצה לעשות הכל ולא לוותר על מה שאני חולם עליו. תקרא לי "פגוע משיטת המיונים" או מה שתרצה, אני לא יעמוד על דעתי ולא יגמור באיזה פקידות קד"צ כמו כל האטומים שנמצאים שם.

atypique

New member
...

אין פה התנשאות. אתה יודע כמה כמוך יש? אלפים. ועדיין, זאת השיטה שקיימת ולפיה עובדים, עם חריגים פה ושם עפ"י בקשות וקשרים. רמ"ד\קמ"ד קד"צ או רח"ט דו"צ ממש לא יפגשו עם כל אחד לראיון בגלל שהוא חש פגוע כיוון שלא עומד בנתוני המיון לאשכול X. השורה התחתונה - אתה לא תקבל ראיון איתם ולא בטיח. יודע מה? אני בזמנו הייתי בלשכה, נכנסתי לשם וביקשתי לדבר איתו - ומיד העיפו אותי משם. השיטה היחידה היא פקסים, טלפונים בשיטתיות. יותר מזה, לא יקרה. ובהצלחה...

dor302

New member
>>

תודה רבה, בכל מקרה עוד מאה טלפונים לא יעזרו ממש.

dor302

New member
אבל איך?!

מאה טלפונים לא עוזרים, פקס בטח שלא אז איך?! ללכת לשם ולבקש לדבר איתו!? מה נוסחת הקסם?

purple rose

New member
אם הסיבה לדחיה זה נותנים...

אז שום דבר לא יעזור לך, אלא אם כן תשפר אותם. (קבא אי אפשר... אבל פרופיל לפעמים כן)

dor302

New member
>>

אני יכול להגיד לך שיש בוודאות אנשים שבאים למיונים עם נתונים שלא מתאימים למיונים אבל צלחו אותם בגלל הכישרון ומה שבאמת צריך ליחידה.

liorp1000

New member
אתה יכול להגיש בקשה לפגישה

עם רמ"ד קד"צ. אגב, בדרך כלל אם ההורים ישוחחו בטלפון עם הפקידות, רבים הסיכויים שכן יעבירו אותם למישהו בדרגה גבוהה יותר (לא בהכרח לרמ"ד). אם לא עוזר, תמיד אפשר לעבור הלאה ולבקש פגישה עם מפקד הלשכה. תתפלא אבל יש אנשים שהשיגו את זה.

dor302

New member
המדור קד"צ

כל כך עקשן ואטום הוא לא מוכן לעשות כלום אלא אם מדובר במהלכים שהפקידים הזוטרים האלה עושים. הם מוציאים את המיץ עם המשפט החוזר שלהם "זה המדיניות, מצטער".

למעלה