שאלה לגבי קב"א

שאלה לגבי קב"א

היי=] הקב"א שלי הוא 50 והפרופיל 97, יש סיכוי שאני לא אקבל מנילה? ואם כן איזה תפקידים אני יכולה לקבל? גם מיוניים? עכשיו אני מאוד רוצה להיות מש"קית ת"ש, וחברה שלי שכבר בתפקיד אמרה לי שכל מה שכתוב באתרים באינטרנט שהקב"א הדרוש זה 52 ממש לא נכון ובקורס שלהם אמרו להם שהקב"א שצריך זה 48..יכול להיות שזה נכון? תודה=]

253Daniel

New member
תשובות...

א. את תקבלי מנילה. כולם מקבלים מנילה. ב. את התפקידים שתוכלי לקבל תראי במנילה- ובשביל זה יש מנילה. ג. כן- תוכלי לקבל תפקידים הדורשים מיון. ד. את תוכלי להתמיין לתפקיד מש"קית ת"ש. הקב"א הדרוש הוא באמת48. בהצלחה!

בקשר למש"קית ת"ש

אז יש מצב שאני אקבל את זה במנילה? ולמה בעצם אז כתוב בכל האתרים שהקב"א הדרוש הוא 52? ותודה על הכל!!

בבקשה תעני לי

פשוט דיברתי עם מישהי שהקב"א שלה גם 50 והיא לא קיבלה מש"קית ת"ש במנילה..ואני ממש ממש רוצה את התפקיד..

253Daniel

New member
בבקשה תשלחי לי קישור לאתר שרשום שהקב"א

המאפיין של מש"קית ת"ש הוא 52..זה לא הגיוני. דבר נוסף..את יודעת בכלל למה את רוצה את התפקיד?

הנה הקישור

http://www.shavuz.co.il/recruit/article.asp?artid=576&secid=925 וברור שאני יודעת, איך אתמול חברה שלי אמרה לי? אני מכיתה ז' רוצה את התפקיד הזה, אני תמיד התעניינתי בצבא ובתפקידים מאז גיל צעיר ותמיד התפקיד הזה משך אותי, במיוחד עכשיו שאני לומדת פסיכולוגיה-סוציולוגיה..

בקשר לאתר

שינו את זה כי שלחתי להם הודעה שהרבה אמרו לי שהקב"א שדרוש הוא 48 והם כתבו 52, שלחתי להם הודעה לאתר אז דפנה מנהלת האתר שלחה לי הודעה שבעיקרון שבוז עשה תחקיר על כל תפקיד ואז פירסמו על זה באתר, והיא אמרה שיכול להיות שבאמת זה לא נכון, אז היא אמרה שהיא תוריד את זה כדי לא לבלבל אנשים.. אבל אני לא יודעת מה לחשוב..אני לא יודעת איזה קב"א דרוש לתפקיד

למעלה