שאלה לגבי צמיגים

eli187

New member
שאלה לגבי צמיגים

לחברי הפורום שלום יש לי צמיגי בונטרגר רייס לייט שגמעו 3000 ק"מ לאחרונה כמעט בכל רכיבה אני מתפנצ'ר.שאלתי כמה צמיג ממוצע אמור לעבור לפני החלפה ואיזה סוג של צמיג כדאי לרכוש שאמור להיות הכי פחות רגיש לפנצ'רים אך גם שלא ישפיע על המשקל והמהירות יש לציין שאני רוכב בין 300 ל400ק"מ בשבוע. תודה

ItsikH

Member
אלו צמיגים עדינים יחסית אם כי בהחלט כיפיים לרכיבה ../images/Emo3.gif החזיקו 3000 ק"מ - זה סביר ואפילו מכובד. הצרוף שאתה מתאר לא קיים כמובן, הצמיגים העמידים בהכרח מסיביים יותר והביצועים שלהם טובים פחות. יש טווח די רחב בין לבין של צמיגי אימונים שיהיו עמידים יותר ויחזיקו יותר, למשל מקסיס קולומבייר שאני משתמש בהם. עמידים - בונטרגר הארד קייס, ספשלייזד ארמדילו, מקסיס רה-פיוז כדוגמאות. לדעתי שווה לשלם בביצועים, ואת הצמיגים התחרותיים לשמור לתחרויות ולאימונים חשובים.

רצה מהר

New member
GP 4000 של קונטיננטל, בתור צמיגי תחרות הם הכי

עמידים שאני מכירה בקטגוריה הזאת! גם מהירים, גם קלים, גם אחיזה ונסיעה כיפית וגם עמידים טפו טפו

nisimad

New member
החלפת צמיגים

תרכוש צמיגי אימונים ואת התחרותים תשאיר לתחרות, היו לי צמיגי ספשלייזד פרו אשר גמעו כ 1200 ק"מ והחלו להתפנצר בקצב מטורף, עדיף להשקיע בסט אימונים טוב כגון MAXXIS REFUSE או ארמדילו של ספלייזד ובכך אתה חוסך את העלות של הפנימיות. לתחרות רכשתי צמיגי קונטינטל פרו שאותם אני מחליף לייעוד בעבורם נרכשו. ניסו

לא ניסיתי אבל אומרים שהמישלין PRO3 החדש

מעולה גם לאימונים וגם לתחרויות. ככה מישלין אומרים ושמעתי שזה נכון מכמה רוכבים שרוכבים איתם

nisimad

New member
מסקנה,

צמיג לאימונים ישמש לאימונים, צמיג תחרותי ליעודו. ניסו

ItsikH

Member
בין תחרותיים לעמידים יש טווח רחב של צמיגי אימונים שיחזיקו זמן רב ולא יקרים, אני משתמש לרוב בקולומבייר של מקסיס אבל גם באחרים.

למעלה