שאלה לגבי צהרון

גליתכה

New member
שאלה לגבי צהרון

שלום, רשמתי את ילדיי לצהרון, ולאחר ארבעה ימים החלטתי להוציא אותם בעקבות כך שגיליתי שהם היו ללא השגחת מבוגר פרק זמן ארוך,(היא לא הכחישה-אמרה "זו אחריות שלי, עניין שלי, עובדה לא קרה כלום") הוסעו בהסעה למרות שהודעתי בפירוש שאני לא מסכימה שיהיו בהסעה ואני רושמת אותם כי היא מבטיחה להוציא אותם רגלי. הודעתי לה שאני לא רוצה יותר שהילדים יהיו אצלה ואשלם לה על ארבע הימים ששהו אצלה חלק יחסי על הביטוח שגבתה (400ש"ח לשנה). האישה הודיעה לי שהיא לא מתכוונת להחזיר לי את כספי הביטוח והיא תגבה ממני יומית על שהות הילדים ולא חלק יחסי מתוך התשלום החודשי. לטענתה הביטוח הוא לצהרון ולא לכל ילד, כי זה לא לפי שמות. יש לציין שרשומים לצהרון 4 ילדים ששניים מהם הם ילדיי. האם אני צריכה לוותר על כספי הביטוח? היא לא מאפשרת לי להעביר את הפוליסה למקום אחר-כי כפי שאמרה הביטוח הוא לצהרון. מה אני יכולה לעשות?
 
אני מבינה שהצעת לה 10ש"ח?

אם הביטוח הוא לצהרון ואינו תלוי במספר הילדים אז יתכן ואת לא חייבת לה כלום. לא הבנתי למה הכוונה שהיא תגבה יומית ולא חלק יחסי מחודש. זה מתייחס לביטוח? לשהיה של הילדים? על בסיס מה נקבע התעריך היומי?
 

גליתכה

New member
פלורי,

10 ש"ח לילד ליום ביטוח, ועוד 40 ש"ח לילד ליום כפול 4 (ארבעה ימים). אבל היא רוצה 70ש"ח ליום כשהסכום שדרשה לחודש הוא 800ש"ח לצהרון. ומנמקת את דרישתה בכך שפתאום החלטתי להוציא את הילדים, (הסברתי שלא מרוצה מהשירות-לא עזר) עוד הסבירה שעד שבעה ילדים הביטוח הוא לא לכל ילד בנפרד, אלא לצהרון-אני צריכה לממן לה ביטוח לצהרון? האם את חושבת שאני צריכה לפנות לעו"ד על סכומים כאלו או שרק הפניה לעורך דין תעלה יותר?
 
לא הבנתי ת החשבון

בכל מקרה, אם מדובר על ויכוח של כמה מאות ש"ח ממש לא כדאי לפנות לעו"ד. לתשומת לבך, יש לשער שהיא הסמכה על כך שהילדים שלך יהיו אצלה בצהרון והעובדה שהחלטת להוציא אותם גרמה לה לנזקים.
 

גליתכה

New member
כן גם אני הסתמכתי על זה שיש לי סידור לילדים

אבל נאלצתי להפסיד יומיים עבודה, ואמא שלי הפסידה יומיים עבודה...אני בהחלט חשבתי להגיש תלונה במשטרה על כך שהיא השאירה את הילדים ללא השגחה ונכנסה הביתה להכין שעורי בית עם הילד שלה בזמן שילדיי אכלו צהריים ואחר כך כשהם שיחקו לבדם. תודה על התשובה לגבי העו"ד
 
למעלה