שאלה לגבי פרק 2X19

invisiblegirl

New member
שאלה לגבי פרק 2X19

הורדתי גרסה של hdtv.xvid-bia וכל פעם שאני מנסה לפתוח את זה כל המחשב נתקע ואני חייבת לעשות RESTART כדי שהוא יחזור לעצמו. אין לי בעיה כשאני מנסה לפתוח פרקים אחרים שהורדתי, יש עוד מישהו שנתקל בבעיה הזאת או שזו רק אני? אם אסור לדבר על זה פה אשמח אם תפנו אליי במסר!

inbalinbal1

New member
השיטה שלי

היא קודם לפתוח את נגן הbsplayer ואז דרכו לפתוח את הקובץ בלי בכלל לפתוח את התיקיה בה הוא נמצא

hilalosh3

New member
גם לי זה קרה בפרק 19....

אני בד"כ משתמשת בתוכנה mv2player ושניסיתי לפתוח את פרק 19 הוא תקע לי את המחשב. הורדתי את ה bs player וזה פתח לי אותו טוב אז אם את משתמשת בדרך ב-mv2player תעשי שימוש חד פעמים ב-bs player

invisiblegirl

New member
אה אוקיי

גם אני משתמשת בMV2PLAYER, מוזר שדווקא עם פרק 19 הייתה בעיה... מאיפה להוריד את BSPLAYER? אני שואלת כי לפני איזה חודשיים הורדתי את התוכנה ואחרי כמה שבועות היא התחילה לעשות לי בעיות (התחילו להופיע לי חלונות שדרשו לשלם עבור התוכנה או משהו - אז מחקתי אותה), יכול להיות שהורדתי גרסה לא נכונה אז איזו ומאיפה כדאי להוריד?

hilalosh3

New member
זהו גם לי זה היה שצריך לשלם ובגלל

זה מחקתי.......השתמשתי בה רק שראיתי את פרק 19 ואז מחקתי אותה. אולי תנסי להוריד שוב רק בשביל הפרק ואז תמחקי או שתורידי את דרך האימיול...

inbalinbal1

New member
מוזר אני משתמשת בתוכנה

כבר 3 שנים ואף פעם היא לא ביקשה ממני לשלם לה וזה לא יעזור אם היא תנסה דרך האימיול כל עוד זה אותה גרסה זה יחרבש לה את המחשב כמו שלי קרה עם הפרק האחרון של העונה שעברה 7 פעמים מארבע תוכנות שונות וזה לא עזר הדרך היחידה היא לפתוח דרך התוכנה ולא דרך קובץ הסרט

hilalosh3

New member
אני דווקא פתחתי אותו דרך התוכנה..

וגם לי שהורדתי לפני שנה ככה הם לא רצו תשלום כנראה זה משהו חדש... אבל אין ברירה אחרת אלא אם היא תראה במדיה פלייר בלי תרגום או לנסות למצוא תוכנה שאפשר להוסיף לה כתוביות

למעלה