שאלה לגבי פרעושים

ורד אחת1

New member
שאלה לגבי פרעושים

יש לי כלב רועה גרמני גזעי והוא בן 9. הוא די רגיש וסובל מאלרגיות בגוף בקלות שמתבטאת בעור יבש ושחור ואיבוד פרווה. עשיתי לכלב שלי אמבטיה וריסוס. עבר שבוע. ושוב נראים אצלו פרעושים. הרבה פחות, אבל יש לו שוב. יש לי בית עם חצר והוא יוצא ונכנס מתי שמתחשק לו. אז כנראה בחצר הוא "אוסף " הפרעושים... מישהו יודע איך נפטרים מהפרעושים? האם עדיף לעשות ריסוס של פרנטליין לכלב או אמפולות? איזה סוג הכי יתאים לו? וכמה זמן לחכות בין ריסוס לריסוס\ אמפולה לאמפולה? תודה מראש :)

The New Me 5

New member
אם את חושבת

שמקור ההדבקה החוזרת הוא בחצר, יש צורך לבצע הדברה נגד פרעושים גם בסביבה בה הכלב מסתובב בקביעות. אם יש שם פרעושים, הם ימשיכו לעלות עליו ולכן הטיפול צריך להיות משולב-בכלב ובסביבת המחיה שלו. תרסיס של פרונטליין עדין מידי וכבר לא עושה את העבודה כבעבר, לא ניסיתי את האמפולות אך אני ממליצה על אדוונטג` או אדוונטיקס שמנסיוני יעילות מאוד. יש צורך לשים אמפולה אחת ל 4 שבועות (גם אם לא רואים את הפרעושים), ואם אני זוכרת טוב צריך מרווח של לפחות שבוע בין טיפול לטיפול. בהצלחה.

The New Me 5

New member
לגבי הדברה

הכוונה היא להדברה מקצועית, אני חושבת שיוכלו להמליץ לך על מדבירים ואולי יש בטאגליינס.

למעלה