שאלה לגבי פייפאל

צקמן

New member
שאלה לגבי פייפאל

אני מעוניין לרכוש מוצר מישראלי שאין לו מערכת תשלום באינטרנט, והוא הציע לי לשלם באמצעות כרטיס אשראי/שליחת כסף בדואר/הפקדה לחשבון בנק. מבין האפשרויות הפקדה לחשבון בנק תהיה נוחה, אך תהיתי האם ניתן להפקיד למישהו כסף בחשבון דרך הפייפאל - האם אני יכול להעביר למישהו כספים דרך הפייפאל, כאשר לאותו בנאדם אין בהכרח חשבון פייפאל. מקווה שהשאלה ברורה, אשמח למדריך אם התשובה חיובית. תודה מראש!

jepe

New member
אם אין לו פייפאל אז לא

תוכל להעביר לו כספים דרך פייפאל. אני לא מציע לך להשתמש בשיטה של העברות בנקאיות (WU למשל) או שליחה של כסף בדואר(לדעתי גם הדואר אוסר על שליחת מזומנים בדואר,אין בזה שום הגנה על הצרכן ואין שום הבטחה שתקבל את המוצר או שהוא בכלל שולח לך אותו. קניות באינטרנט זה או דרך פייפאל או דרך כרטיס אשראי בדף מאובטח ומוצפן.

צקמן

New member
בהעברה בנקאית

התכוונתי להפקדה ישירות למספר החשבון שלו.

jepe

New member
נו?

זה הכי פחות בטוח. הפקדה לחשבון והעברה בנקאית זה אותו הדבר רק בדרך שונה. העברה בנקאית זה מחשבון לחשבון. הפקדה ישירות לחשבון זה לגשת לבנק ולהפקיד מזומן\צ'ק. בשניהם אין לך שום הגנה כספית. אם לא תקבל את המוצר למי תפנה? אני לא מציע לך לשלם בדרך כזאת ובטח שלא למישהו שאף פעם לא רכשת ממנו ואתה לא סומך עליו ב1000%. המוצר עד כדי כך נדיר שלא ניתן לרכוש אותו במקום אחר? לפעמים שווה לשלם עוד קצת בשביל להיות בראש שקט וגם שיהיה לך למי לפנות במקרה הצורך.

צקמן

New member
אמממממ

בזמן העברה בנקאית לא נותנים מין קבלה שכזו? וכן... אין את המוצר הזה בשום מקום אחר. כלומר, יש את המוצר הזה, אבל לא בעיצוב הזה נקרא לזה כך. ואני חושב שכן קניתי ממנו פעם, אבל אישית.

jepe

New member
הקבלה היא על הפקדה לא על רכישת מוצר

תחשוב רגע בהגיון,הפקדת לו לחשבון כסף,עבר חודש\חודשיים המוצר לא הגיע,אתה פונה אליו במיילים\טלפון וכו' והוא לא עונה לך. למי תפנה אז ? למשטרה? אני לא הייתי עושה את זה. לשיקולך,רשמתי לך את כל החסרונות בקנייה כזאת. אין אף יתרון אחד בקניה בדרך זו. היתרון היחדי כאן הוא למוכר בלבד.

pvzed

New member
שישלח לך בדואר גוביינא,אתה תשלם כתשקבל את ה

חבילה בדואר.

למעלה