שאלה לגבי פוטושופ

s.p.y

New member
שאלה לגבי פוטושופ

כשאני פותחת מספר תמונות שנמצאות בשולחן העבודה שלי וצריכה לטפל בהם ולשמור save as בתיקייה של לקוח מסויים,
בכל פעם שאני פותחת תמונה התוכנה מעוניינת לשמור את בתמונה בתיק המקורי ולא זוכרת שאני מעבירה את התמונה בזמן השמירה לתיק של הלקוח.
בעבר יכולתי ב preference לסמן שהתוכנה תזכור את מקום השמירה האחרון , ועכשיו אני לא מוצאת אופציה כזאת.
מדובר בגירסה cs5
האם קיימת אופציה כזאת?
תודה
 
למעלה