שאלה לגבי פאבים...

Emily N

New member
mictarefet le sheela

mm ulai afilu stam mekomot nehmdim im muzica tova ba mirkaz:) im ze pub bar o beit kafe

Emily N

New member
tosefet

Ani kol kah roca habaita;[ aval karega ze bilti efshari espakti liot kavar be kama harim(Hercelia Jerusalem Modiin ve Tel aviv, mahar ani overet le Rehovot:/ kicur ani meod meod esmah le tshuvot..

חמודה.... ../images/Emo24.gif

אני חושבת כל הזמן עליכם - עלייך ועל מאות אלפים כמוך - הנמצאים רחוק מהבית, בלחץ ובדאגה. אני מזדהה לגמרי עם מה שעובד עלייך, גם אם אני נמצאת בביתי-שלי. את מוזמנת לנצל את הפורום לכתוב על מה שעובר עליך, מתי שתרצי. אנחנו כאן כדי להקשיב ולחבק.

Tinty

New member
היית במודיעין,

ולא קפצת לבקר? אני מקווה שלפחות הספקת לישון בעיר השינה המוזרה שלנו
(וכמובן, אני מצטרף לדבריה של ציפציף. אנחנו תמיד זמינים כדי לתמוך בכם
)

Emily N

New member
hh toda!:]

ani be Modiin mi iom shlishi she avar:] davka ir nehmada aval beehlet shketa meod im harbe hanaiot ve ginot basimha aiti kofetzet:D afilu macati po psanter hh

Tinty

New member
אה, בשבוע שעבר לא הייתי במודיעין,

משום שנסעתי למחנה קיץ של מד"א, אבל אם הייתי יודע שאת באזור הייתי אומר לך לקפוץ (אני גר ברחוב הולנדי, מול פארק ועם הרבה חניות, וגם יש לי פסנתר בממ"ד
)

afon

New member
מודיעין

אין הרבה מה לעשות, מצד שני איפה כן יש מה לעשות? זה לא שאלה של מקום אלא זה שאלה של בן אדם. חרא חברת אוטובוסים. ועדיף כבר מכבים רעות :)

hkatsman

New member
הייתי במודיעין אתמול

שונא את העיר הזאת! יותר מדי ללכת ברגל. האוטובוס היחיד שיש גם הוא שם פרטי של זמרת תימניה.

Tinty

New member
ואף אחד לא סובל את חברת האוטובוסים

הזו. הסיבה היחידה שאנחנו עדיין סובלים את האיחורים והשיבושים היא שאף חברת אוטובוסים אחרת לא הגישה הצעה במרכז על שירותי האוטובוסים בעיר, ולכן המונופול של "מרגלית" קיים.

גם אני מצטרף...

חייב להיות באזור תל אביב וגוש דן פאבים כאלה, לא? פשוט יעשה לי את היום (או הלילה יותר נכון)

Black Goat

New member
אהההההההה

יש פאב שאני אוהבת , אבל הוא לא בדיוק בסגנון ה"פסיכודלי" .. הוא יותר בלוזי.. אבל זה תלוי בלהקות שמופיעות בו וכןן ואני מדברת על MIKE'S PLACE שבטיילת בת"א.. ממש נחמד שם אווירה טובה ומוזיקה גם כמובן [:

בגוזניק פאב יש רוק על סוגיו

הרבה פינק פלויד, איירון מיידן וכאלה... דווקא פסקול נחמד יש שם

למעלה