שאלה לגבי עלויות

crackalackin

New member
שאלה לגבי עלויות

אני רוצה להמשיך את לימודי הבלט שלי ברמה יותר גבוהה באיזור המרכז, שמעתי על הבלט הישראלי, ביכורי העיתים וסטודיו B אבל למיטב ידיעתי הם לוקחים המון כסף לחודש... וזה קצת בעייה בשבילי אני אשמח לדעת כמה לוקחים במקומות נחשבים מקצועיים בת"א, לרמה של בינוניים-מתקדמים

2troubled

New member
בוקר טוב../images/Emo192.gif

תלוי איזו מסגרת את מחפשת
שיעורים פתוחים ללא התחייבות בד"כ עובדים על כרטיסיות ואז המחירים משתנים בהתאם לכמות השיעורים אם את רוצה משהו קבוע,זה כבר משהו אחר,בכל מקרה מצרפת קישור לסטודיו B ולביכורי העיתים שם את יכולה להתרשם לגבי מחירים ועוד דברים

Only Dance

New member
סטודיו בי יוצא יקר כי משלמים פר שיעור או

כרטיסיה.. השאר יוצאים יקר כי זה אזור המרכז והסטודיו הכי מסכן ופינתי לוקח הרבה באזורים האלה ה"נחשבים" כביכול. קאטי

ליאנההה

New member
לגבי סטודיו B

תלוי איך מסתכלים על זה... אני עושה כרטיסיה של חופשי חודשי בסטודיו ואני פשוט נמצאת שם כל יום - כל היום! ככה שאני עושה מלא שיעוים ובתכלס לא משלמת על זה הרבה בכלל.. אבל אם את לא בראש של זה אז.. כן, זה יוצא יקר. כמו במקומות אחרים. שווה לך אולי לבדוק את Pure Studios! סטודיו חדש (סטייל סטודיו B, שיעורים פתוחים) שממוקם קרוב מאוד לרחוב רוטשילד. הוא ממש חדש וכרגע המחירים נורא זולים.

crackalackin

New member
אני מחפשת סטודיויים מקצועיים

בעלי שם טוב ושאפשר דרכם להיחשף לכל מיני אופציות ללהקות והופעות בארץ ובחו"ל בעתיד. רקדתי בעבר בסטודיו של בת דור ומאז הם נסגרו ואני מחפשת משהו לפחות ברמה הזאת, עם מורים טובים ומקצועיים, שלא יעלה הרבה, ואם אפשר מי מכן שלומדת בסטודיו להסביר מזה כרטיסיה ואם משלמות פר חודש אז כמה? תודה

hilla56

New member
ממ..מה שידוע לי..

אני יודעת שבקצב הגוף יש בחופש הגדול יולי+אוגוסט שיעורים פתוחים כל השחודשיים, חופשי.. אבל העלות מגיעה ל-1200 ש"ח לחודשיים מלאים, כולל כל השיעורים חופשי..[ככה חברה אמרה לי..]

למעלה