שאלה לגבי עוף

שאלה לגבי עוף

הי לכולם מחר אני שבועיים מהניתוח! האמת החלמתי יפה מאוד ומהר יחסית אבל אני לא רזיתי כלום למרות שאני ממש לא אוכלת שטויות ומאוד מקפידה על ערך קלורי וזה מוזר לי.. נראה לי שחילוף החומרים שלי כל כך נדפק מהדיאטות שעשיתי בחיי (נראה לי דיאטנית ראשונה היתה בכיתה ז') טוב יש לי סבלנות בכל זאת עשיתי את הטבעת בשביל הטווח הארוך ... ולשאלתי: מתי ניתן לאכול עוף מבושל (לא שניצל) - מה שנקרא צלי? אני התחלתי עם כלכלה רכה ביום ה - 5 לניתוח והכל בסדר עובר יפה אין מיחושים ובעיות ועוד משהו יש לי הרגשה מוזרה כאילו השרירים בבטן שלי תפוסים (ואני לא עושה כפיפות בטן) מישהו מכיר? יודע אולי ממה זה נובע? וגם יציאות - אין לי..עצירות נוראית אפשר עצות טבעיות ? (לא כל כך רוצה להתחיל עם כדורים שאני יודעת שעוזרים...) תודה ויום מקסים לכולם

ליבי3617

New member
אמנם אני לא מנותחת טבעת

אבל אם עובר לך יפה - וזה די הגיוני כי בטח הטבעת שלך לא סגורה - אז תתחילי קודם כל עם קציצה. צלי עוף יכול להיות יבש וקשה לאכול אותו. אם תנסי קציצה (עם הרבה רוטב) תוכלי לדעת איך זה מתחיל לעבור אצלך. השרירים שלך מרגישים כמו תפוסים כנראה בגלל התפרים. חילוף החומרים שלך לא נדפק עד כדי כך לדעתי (אני לפני הניתוח עשיתי דיאטות במשך 16 שנה אז הירידה קצת איטית, לא נורא). את שותה מספיק? מקווה שכן ואם לא אז תוסיפי שתיה. עצות טבעיות לעצירות: עגבניה מגורדת עם שמן זית 2 כוסות פושרים על הבוקר (טיפ מאמא שלי שעובד לי בכל פעם) פעילות גופנית מגבירה את חילוף החומרים והרבה פעמים זה עוזר. את יכולה להתחיל בהליכות. תפוח ירוק (גרנד סמיט) יש דברים טבעיים שלא ממכרים את הגוף כמו פגלקס או סופרלקס אבל זה ממש אם שום דבר לא עובד.

מים פושרים בלי כלום? בלי שזיפים ?

זה עובד? אני שותה המון תמיד הייתי שותה הרבה ועכשיו אני מקפידה יותר בעבודה לפחות ליטר ובהמשך היום משתלדת עוד ליטר - מינימום חצי ליטר וזה בלי קשר לשתיה כמו קפה או מרק אני לא יודעת.. האוכל שלי מורכב מפתית עם קוטג' 5% - לפחות 8 יחידות כאלה, מרק ירקות עשיר (עם קצת פסטה בפנים... זה סנפורסט זה לא אני) ביצה רכה, פרי, מעדן, משקה יוגורט אני בדיאטה כבר שבועיים.. ושם דבר לא זז - זה לא היה ככה בשום פעם שעשיתי דיאטה.. אני מקווה שבאיזה שהו שלב פתאום זה יתן גז מהיר ואראה את הירידה המיוחלת.. יש לי סבלנות אבל זה עדיין קצת מעצבן אותי..

ליבי3617

New member
כן.. מים בלי כלום

ממה שאני רואה יש לא מעט פחמימות בתפריט שלך וקצת חוסר איזון. מציעה לך מכל הלב ללכת לדיאטנית באיזור שלך שמתמחה בניתוחים כך שתוכל לעזור לך.

שבועיים אחרי הניתוח

בוקר טוב, שבועיים אחרי הניתוח את צריכה עדיין להיות על כלכלה רכה. זאת אומרת שאת רק בשבוע השני, שבו את אמורה לאכול פירה תפוחי אדמה דליל, ירקות מבושלים מעוכים, ירקות חיים, גבינות ומעדני יוגורט עם חתיכות פרי, דייסות סולת/קורנפלור/קוואקר/אורז, ממרח חומוס/טחינה/טונה/אבוקדו/ביצים מעוכות היטב עם מיונז או שמן, פתית, פרכיות, מרק טחון, פסטה מבושלת רך מאוד ומעוכה. אפשר לאכול מזה בלי הגבלת כמות. אבל עדיין לא עוף, לא מבושל, ובטח שלא שניצל. גם לי לא היו יציאות... והסיבה לזה מאד פשוטה : אין כניסות = אין יציאות. כמות האוכל שלך ירדה משמעותית, ולכן, את לא מכניסה הרבה מזון ולכן אין יציאות. איזה כדורים?! אין שום כדור שאת צריכה לקחת בשלב זה, חוץ מאופטלגין במקרה של כאבים, למרות שאחרי שבועיים הצורך בו יורד לאפס. שיהיה בהצלחה, ושתעברי את התקופה של כלכלה רכה בשלום. אל תנסי לאכול דברים שונים מהתפריט הנ"ל בשבוע השני, לטובתך.

אהבתי אין כניסות = אין יציאות

גרמת לי לצחוק בקול רם ... אבל אני מרגישה שאני עושה את הטיפול של הטבעת אני שומרת מאוד על מה שנכנס ממש עושה דיאטה זה קצת מתסכל...

נו, זה מעולה!

הסתכלות על סוג האוכל והכמות ממנו היא משמעותית לאחר הניתוח. התיסכול מגיע לכולם, הסובלנות היא מה שמנצחת את התסכול. השמירה על מה שנכנס זה מה שיעזור לך להשפיע על המשקל העתידי שלך... בין עם או בלי טבעת

לגבי הירידה

כמו שאופירה נוהגת לומר, וזה נשמע ונראה הגיוני לחלוטין : הירידה במשקל לא באה במיידי... הדבר קורה אחרי תקופה שבה הטבעת מתחילה להגביל את הכניסות אוכל לגוף, היא כתבה את זה הרבה יותר יפה בפוסט של rachel421. ואני מצוטט: "אם השגת הגבלה גדולה, מכאן והלאה תראי ירידה. אם עדיין לא השגת הגבלה גדולה, אין סיבה שתראי ירידה. לכן אחרי ניתוח טבעת צריכים להיות מוכנים לכמה וכמה חודשים שלא תהיה ירידה במשקל. ולא רק חודשיים וחצי. גם שלושה וארבעה וחמישה חודשים. ולא כדאי להתייאש, כי אחרי שתושג הגבלה תהיה ירידה טובה במשקל. " במקרה שלך את רק שבועיים אחרי הניתוח, והיא מדברת על אנשים שחודש וחצי עם הטבעת. אז אין לך בכלל מה לדאוג, את עוד בשלבי התאקלמות. שיהיה לך יום טוב.

אופירA

New member
מנהל
עוף טחון אפשר להוסיף בתחילת השבוע השלישי

עוף מבושל רך - להוסיף בשבוע הרביעי (או בסוף השבוע השלישי, אם את רואה שהכל עבר בקלות). שרירים תפוסים בבטן - ההרגשה עשויה לחלוף בתוך שבועיים נוספים. האם היא הולכת ופוחתת? עצירות - יש פה קובץ עם כל הפטנטים שנאספו על ידי מכל מיני אנשים, לפי סדר ודרגת החומרה. לא כדאי להגיע למצב של כדורים משלשלים. הפטנטים בסוף הרשימה טובים הרבה יותר, והם לא ממכרים.

למעלה