שאלה לגבי עונה 6

popai012

New member
שאלה לגבי עונה 6

מישהו יודע להסביר לי למה פיליפ באואר היה צריך להרוג את גרהאם ? באותה נקודת זמן זה היה נראה כאילו הם עומדים מאחורי מזימה מורכבת שעלולה להיחשף כשגראהם יהיה בידי CTU אבל בדיעבד לא... אז מה הייתה כוונת התסריטאים?

Konq

New member
../images/Emo58.gif מעלי! ואצלי!

פיליפ הרג את גרהאם בגלל שהוא חלש אופי! כמו שהוא גילה לו על זה שהוא נתן את ההוראה להרוג את פאלמר (אפילו שזה היה כידי להתחמק מהקטע של הפצצות) אז הוא לא יכל לסמוך עליו, וככה זה גם נראה שהוא מת בגלל מה שג'ק עשה! בקיצור קצת עינויים וגראהם היה מספר להם הכל! והוא היה הורס את עצמו וגם את פיליפ, והוא לא רצה להסתכן...

אאל"ט אין כבר צורך בסימון, לא? ../images/Emo12.gif

זה כבר שודר בארץ... וכן, התשובה מדויקת - גראהם חשש שהבן שלו יסגיר את כל התוכנית של הפצצות והכל.

Konq

New member
יש אנשים בפורום שלא ראו...

וזה מה שאמרתי שפשוט פירטתי יותר >_>

MineraL

New member
יש אנשים בפורום שלא ראו גם את העונה הראשונה

לפי מדריך הספוילרים: "הבהרה חשובה: סימן הספוילר האדום אינו נועד לסימון מידע אשר כבר שודר בארץ, אך לא שודר בשידורים החוזרים, אלא אך ורק לסימון הודעות שמדברות על תוכן שעוד לא שודר בארץ לעולם. אין להשתמש בסימון כאשר מדברים על פרקים שכבר שודרו בארץ! (לא משנה באיזה ערוץ)"

popai012

New member
../images/Emo58.gif עדיין לא מסתדר לי

לא הגיוני לי שזה הפצצות. הפצצות היו בידי פאייד והגנרל הרוסי. נכון שהחברה של פיליפ וגרהאם סיפקה להם את הפצצות אבל ג'ק ידע מזה (לטענת פיליפ לא הייתה לו ברירה בגלל שהוא אויים שהקשר שלו לרצח של פאלמר יתגלה). לכן השאלה המקורית חוזרת - פיליפ הורג את גראהם בטענה שהוא מפחד שהוא יגלה את המשך המזימה שלהם ל-CTU. אבל אין שום מזימה (כפי שרואים בפרקים האחרונים) שקשורה אליו למעט התיקון של הרכיב הרוסי וחטיפת הנכד שלו. בשביל זה הוא היה צריך להרוג את הבן שלו? ממש לא הגיוני מה שכתבתם פה.

Snuffles

New member
יכול להיות שבאמת היתה מזימה

פשוט אחת שלא קשורה להתרחשויות שבעונה... זה כמו הסוף של העונה השניה, שיש את החברה על הספינה עם המזימה שלא קשורה לכולם, שהם מנסים להתנקש בפאלמר... אולי לפיליפ היתה איזה מזימה עתידית שהוא פחד שהיא תתגלה אבל עכשיו שהוא מת זה לא רלוונטי... אה וגם, זאת היתה חרא של עונה, אז מה זה משנה?

למעלה