שאלה לגבי עברית

zismad

New member
שאלה לגבי עברית

אני יודע שכבר עברו מספיק על הנושא הזה פה בפורום, אבל רציתי תשובה קונקרטית : בדיוק קיבלתי את ה X30 החדש שלי היום, ורציתי לדעת איזו עברית הכי טובה למכשיר הזה, וכשאני אומר טובה הכוונה שלי שמקלדת שאני אקנה בעתיד למכשיר תוכל לתקשר איתו בעברית ? ודרך אגב יש משהו שאני צריך לעשות עם המכשיר חוץ מREGISTRATION ? לעדכן את המערכת הפעלה (כרגש יש SECOND EDITION)? בתודה צבי

2cookie

New member
אז ככה

העברית היחידה שתעבוד כמו שצריך היא של איירון. העברית היחידה שתעבוד עם מקלדת היא של PDAC. מכאן ניתן להבין שמקלדת+עברית ב-X30 לא הולכים ביחד.. תיאלץ לחכות לגירסה של PDAC שתתמוך ב-WM2003SE. בקשר לעדכון- קיים עדכון ROM והוא מיותר לגמרי. תתחדש!

mikeoreli

New member
דווקא יש...

PDAC הוציאו גרסה ל WM2K3 SE, אך בתור אחד שיש לו נסיון איתם לא הייתי רוכש את התוכנה שלהם, אלא אם אתה חייב מקלדת עברית ואז אין לך ממש ברירה. אולי אם כולנו נפנה לאירון ונראה שיש צורך בכך שהם יצרפו תמיכה עברית במקלדת, הם יוסיפו את התמיכה הדרושה.

הרגע התקנתי גרסת נסיון של אירון

לצערי כרגע אני לא רואה שהמקלדת שלי תומכת בעברית הזאת. זה מקליד לי רק את האנגלית מהמקלדת. האם יש גרסת נסיון של PDAC לצורך בדיקה?

מה ההבדל בין עברית ויזואלית ללוגית?

ראיתי שPDAC נותנים את שניהם ולא ברור לי איזה מהם אני צריך לרכוש מהם. לא מצאתי באתר שלהם גרסת נסיון כדי לבדוק אם זה יעבוד עם המקלדת שלי.

federbar

New member
זו טעות שאתה חוזר עליה פעם שלישית..

וכבר מזמן הבאתי את הפתרון של מקלדת עברית לאיירון. מחר אנסה לאתר אותה ולהביא לינק מסודר.

federbar

New member
כן... זה עובד... כך מעיד חן הרצוג..

והנה קישור לדיון אחר פה בפורום בה העליתי את הפתרון האמור..

כנראה שלא הבנתי משהו

כאמור, יש לי מקלדת שרכשתי מ-Targus רק שבינתים עברית היא לא מבינה. מקלידה לי רק אנגלית. הורדתי גרסת נסיון של התוכנה הזאת רק לא הבנתי איך אני מתקין את זה בפוקט. נראה לי שלא הבנתי איזו תמיכה בדיוק זה נותן ולאיזה מקלדות בדיוק.

מיצו

New member
מצטרף לשאלה ומאחל מזל טוב

גם לי, בצירוף מקרים מדהים, הגיע היום ה- X30 החדש. אני מתלהב בנתיים מהיכולות החדשות, וגם אני שואל את עצמי איזו עברית כדאי לרכוש. זו של איירון היתה לי בישן, השאלה היא איזו לרכוש לחדש. מודה מראש.

למעלה