שאלה לגבי עבודה

שאלה לגבי עבודה

אני עובדת במקום עבודה בצוות קטן שלזמן קצר אפילו הובלתי אותו. לצערי זה לא צלח והביאו מנהלת חדשה. אני לא אוהבת אותה ואת ההתנהלות שלה ובהתחלה אולי קצת הפגנתי את זה שאני יודעת יותר ממנה ואף זלזלתי בעבודה והגעתי להישגים נמוכים. בשבוע שעבר היא עשתה שיחה אישית לכל אחת והבנתי מתוך הדברים שהיא עלולה לפטר אותי בשבוע הבא. השבוע נתתי את כולי והובלתי בצוות בכל יום. ובכל זאת אני יודעת שמחפשים מחליפה ואני משערת שזה עבורי ולא עבור מישהו אחר מהצוות. במידה שאכן מפטרים אותי, מה כדאי להגיד כדי לשכנע ששיניתי כיוון ושזוהי רק ההתחלה ושאני יכולה להגיע להישגים גבוהים. יש לציין שבחודשים שלפני שהיא הגיעה הובלתי בצוות בכל חודש. אשמח לעצה.

IndigoChild1

New member
אני לא מכיר את הבוסית החדשה שלך אבל...

אם אני הייתי הבוס והיית באה אלי נטולת אגו ואומרת לי את אשר כתבת פה הייתי בהחלט נותן לך עוד הזדמנות פשוט אמרי את האמת : הישגים גבוהים > בוסית חדשה > אגו מעצבן > הישגים נמוכים > כניע > הישגים גבוהים + הזכרת השגים בעבר. בהצלחה

you are not alon

עושה רושם מכתיבתך שאת בחורה עם מודעות מאוד גבוהה ,חכמה ומכירה בכל מהלך שעשית . מצטרפת לקודמי במקרה הזה הגישה הישירה היא נהדרת ,כמו שכתבת במידה ומקום העבודה חשוב לך תני התחיבות למנהלת החדשה שתעסי הכל למען הצלחת הצוות בהצלחה

על זה אמא שלי היתה אומרת

שקיבלת שיעור זול. גם אם השיעור די יקר, תמיד יכול להיות יקר יותר, ואם תלמדי לקח גדול - אז זה היה שיעור זול. יחסית ללקח. יתכן שתצליחי עם ההצעות הנהדרות שקיבלת כאן, להשיב את הגלגל לאחור, ולקבל עוד הזדמנות. מה טוב. בהחלט שווה לנסות - לא נשמע שיש לך מה להפסיד. כנות מלאה יכולה לעבוד. אם את לגמרי מודה במה שעשית, זה יכול להמיס את לב הבוס. אני אישית מתרשמת לטובה כשמישהו מוכן להודות בכנות בטעות - אם נראה לי שהוא מתכוון עכשיו לנקוט בדרך אחרת לגמרי. אם לא, ויתכן שלא תצליחי, יש לך הזדמנות לבדוק את עצמך. מה לא הצליח בהובלת הצוות? מה הניע אותך לזלזל במנהלת החדשה? בצורה שטחית, מה שהניע אותך היה ההתנהגות שלך. בצורה עמוקה, יש לך תפיסות שהניעו אותך לכך, אני חושבת, והן מניעות אותך לעשות עוד דברים בחייך, שאני מנחשת שלא משרתים אותך היטב. דברים כאלה הם מטרה טובה לאימון. את עוד צעירה מאוד (וגם אם לא היית) - את יכולה לבנות את הכוון שלך מחדש. בהצלחה

תלתלית3

New member
את מניחה דברים

מי אמר שזה נכון ?את יודעת יש נבואה שמגשימה עצמה אולי דווקא תחשבי שאת ממשיכה לעבוד והכל בסדר שדרי ליקום את רצונותייך מי יודע מה הוא יחזיר לך :) עשי את מה שאת יודעת הכי טוב פרגני לה בצורה טבעית בהצלחה טליה

הזדמנות שלך לשינוי

ישנם מקומות עבודה שבאמת קורה מקרה ובו מביאים מנהלים חדשים ואנשים מוצלחים נדחקים ואף מפוטרים. אני לא יכול להגיד לך מה יקרה ואימון איננו יעוץ, לכן אני לא ייעץ לך מה לעשות. רק אגיד לך שהעולם הביא לך הזדמנות לשינוי. פיטורים זאת הזדמנות נהדרת לעשות בחינה מחדש של המצב בו אנחנו נמצאים. אפשר לשבת ולחשוב עם עצמנו איך הגענו למצב הזה. הרבה אנשים שלא התקדמו עדיין עושים את זה. יש את אלו שראו שזה המצב והם לקחו את חייהם לידיים ולא ירדו מהדרך. חלקם עברו לדרכים אחרות וחלקם נשארו על הדרך, במקום אחר. מה שלא יקרה, אני מאחל לך להרים את הראש ולהמשיך לצעוד קדימה.

למעלה