שאלה לגבי ספקטרה 2

שאלה לגבי ספקטרה 2

בשעה טובה הלכתי אתמול ליד שרה והשאלתי את הספקטרה 2 כמה שאלות : 1. כתוב לא לעשות סטרליזציה לחלקים אלא רק לשטוף במים חמים, זה נכון ??? 2. יש נראה לי בעיה עם הכפתור של המינימום והמקסימום כי כשאני מסובבת את זה לכיוון המקסימום הכפתור פשוט מסתובב עד שהוא יוצא מהמקום, כמו בורג שמוציאים אותו, זה תקין ?? 3. לבקבוק יש 2 פתחים מצידיו העליוניים וכשאני מרכיבה הכל למקום ומתחילה לשוב יש חור אחד פתוח, זה אמור להיות או שכל החורים אמורים להיות סגרוים, אולי זה לאיוורור ??? 4. אחרי שאני שואבת מומלץ להכניס למקרר או ישר למקפיא ??? 5. איך אני אמורה להרגיל את התינוק (בן 6 וחצי שבועות) לבקבוק ??? תודה ומתנצלת על האורך

1טלטלים

New member
ספקטרה 2

יש לך אפשרות לפנות ליבואני ספקטרה בארץ (בייבי מול) 1-700-70-2229ולשאול אותם את השאלות :1,2,3,4 .אחת האמהות בפורום "ציפיק 2 " משתמשת במשאבה זו די הרבה זמן ,נסי לאתר אותה בפורום ולשאול אותה בנוסף. לגבי שאלה מס' 4 : תלוי מהן מטרות שלך לגבי חלב שאוב : אם זה לשימוש מיידי או כמעט מיידי עדיף בקירור (מקרר) נשמר עד 8 ימים (לא לשמור בדלת של המקרר) ,ואם חלב זה ישמש אותך,נגיד ,כאשר תחזרי לעבודה ,אז עדיף כמובן מקפיא,חלב אם נשמר במקפיא במשך 3 עד 4 חוד'.(שוב, לא לשמור בדלת ). להרגיל לבקבוק~עם הרבה סבלנות ונועם .אל תנסי (בעצמך) להציע את הבקבוק ,בקשי מבן משפחה אחר שתינוק מכיר אותו.(בעל,סבתא וכו'...),עדיף להציע בקבוק כאשר תינוק לא מאוד רעב ולא עצבני או עייף,יש סיכוי רב שתינוק ידחה את הבקבוק. עדיף להשתמש בבקבוק עם פטמה רחבה (בסיס רחב),למשל,בקבוקים AVENT,MUM ולהקפיד שקצב הזרימה לא יהיה חזק /מהיר מדי,עדיף קצב זרימה איטי . להקפיד שתינוק יפתח פה גדול כמו בהנקה וליזום הפסקות כל כמה מ"ל של חלב(הפסקה נועדה לתינוק !להסדיר את הנשימה ודופק) בפורום ,בקטגוריה שאלות ותשובות נפוצות (סרגל כחול,למעלה) יש מאמר עם טיפים נוספים לגבי הצעת בקבוק לתינוק יונק. בהצלחה! שבת שלום,

ציפיק2

New member
קראו לי אז אני עונה

1. ממה שראיאתי בששאבה שיש לי, לא אומרים לא לעשות חיטוי מה שבא במגע אם חלב אם לא צריך חיטוי חלב אם סטרילי, צריך לשתוף מאוד טוב עם מים חמים וסבון, לפרק הכל כולל בגומי הלבן פעם בשבוע להרתיח בסיר מים רותחים 2- דקות את הצינורות להחזיק מתחת לזרם חזק של מים לשים מעט סבון ולשתוף במים עד שהסבון מפסיק לצאת ואז לתלות על ידית של דלת או משהוא דומה ליבוש החורים בבקבוק יכולים להישאר פתוחים לגבי הבורג פשוט אולי הסימון מטעה תנסי להבריג בכיוון ה 2

לגבי ספקטרה 2 ביד שרה

רוניתבטי שלום, אין בעיה לעשות לחלקים סטריליזציה. רק שימי לב כי מומלץ לא לעשות סטריליציה במיקרו (החלקים נשחקים כך יותר מהר). לגבי שאלה 2 - הכפתור לא אמור לצאת מהמקום. האם הוא נשלף לגמרי מהמקום? לגבי שאלה 3- לא ברור לי בדיוק לאיזה פתחים את מתכוונת, האם תוכלי להתקשר אלינו 09-7434266 בברכה, ענת

למעלה