שאלה לגבי סל

• פותח הנושא sy15
  • פורסם בתאריך

sy15

New member
שאלה לגבי סל

איך זה יכול להיות מתי שטראנקס חזר לעתיד לנקום על מותו של גוהאן בעתיד הוא פגש שם את סל? הרי סל בא מהעתיד לעבר עם מכונת הזמן?

sy15

New member
אני חושב שאני יודע

העתיד שבו סל הגיע ממכונת הזמן זה לא היה אותו עתיד של טראנקס שבא ממנה,אלא זה היה עתיד אחר לגמרי שבו שני האנדרואידים 18 ו17 נהרגו על ידי מקיטה ואז הוא גנב מטראנקס את מכונת הזמן ובא לעבר, אני אומר לכם אני שמעתי את זה בסדרה,סל אמר זאת לפיקולו רק מה שרציתי לבדוק אם זה נכון או לא. אז מה אתם חושבים?

haunter

New member
שאלה מתבקשת

אולי הסבירו את זה בסדרה ופספסתי... למה טראנקס לא חזר קצת יותר אחורה בזמן כדי להשמיד את סל בעודו עובר קטן וחסר אונים?

mr redimmer

New member
הוא רצה לחזור בול לזמן שלו

כל הקטע זה שהוא לא ממש חזר אחורה בזמן כמו שכתבו. הוא חזר לזמן אחר לעולם מקביל אחר. כשהוא חזר לעולם שלו שלו, הוא בטח לחץ על כפתור "הבייתה"". אם הוא היה חוזר בוא נגיד לעולם שסל עדיין עובר, אז הוא פשוט היה נוטש את העולם המקורי שלו. ועוד משהו, טראנקס הפך כבר להיות אולטרא ס''ס וסל בצורה הראשונה שלו לא מהווה לו כמעט אתגר, טראנקס קורע אותו וכמובן את שני האנדרואידים. אז לו הייתה לו סיבה לחשוש.

sy15

New member
בסדר אבל למה הוא חזר לעבר?

כדי לשאוב את האנדרואידים 18 ו17 כי הם מתו בעתיד שלו,אני זוכר הוא אמר את זה לפיקולו שהוא בא מעתיד שבו האנדררואידים 17 18 מתו על ידי מקיטה. אז זה ברור שהם מתו בעתיד כי אז למה היה לו לחזור לעבר ולשאוב אותן? והסל שהיה בעתיד של טראנקס שהוא מת על ידי טראנקס זה סל אחר לגמרי כך שיש שני עתידים שזה מוזר, עתיד אחד שהאנדרואידים נהרגו על ידי מקיטה ועתיד שני שהאנדרואידים 18 ו17 חיים ובסופו של דבר טראנקס חוזר לשחרר את העתיד והורג אותם וכמובן גם את סל,אבל זה באמת מוזר איך שיש שני עתידים יכול להיות בגלל שסל נחת לעבר לפני טראנקס אולי זה שינה את העתיד של טראנקס,מאוד מוזר אני לא מבין את זה

mr redimmer

New member
הסבר:

קודם כל אומרים וג'יטה ולא מקיטה. טראנקס חזר לעולם שלו ופגש את הסל שהתכוון להגיע לעולם של לוחמי הדראגון בול שלנו. דבר שני: אף אנדרואיד לא חוסל על ידי וג'יטה, זו טעות בתרגום המפגר של ערוץ הילדים.

sy15

New member
אבל איך זה יכול להיות?

כי כבר בא סל מהעתיד וחוסל על יד גוהן אז מה יש שני סלים?

Piccolo

New member
עקרונית יש

2 סלים.. אחד שחזר בזמן עקב התערבותו של טראנקס עם מכונת הזמן, והשני בצורת העובר.. שניהם נמצאים בהווה.. אחד מפותח כסל המושלם והשני העובר.. עכשיו את סל המושלם (איזה מוזר להגיד את זה O:) חיסל גוהאן.. ואת העובר חיסלו קרירין וטראנקס כשהלכו למעבדה הסודית של דוקטור ג'ירו.. וזהו.. תכלס זה דיי מבלבל כל הקטע הזה ואני כבר לא זוכר כל כך את הפארדוקס הזה ^^; תמיד אפשר לבקש מצרפתי אקראי שיסביר לך :X

sy15

New member
בסדר אבל מה אם הסל השלישי

בעתיד של טראנקס שטראנקס הרג שהוא חזר מה זה מוזר אז יש שני עתידים?

למעלה