שאלה לגבי סלולר...

dot2010

New member
שאלה לגבי סלולר...

היי אני רוצה לייבא טלפונים סיניים לארץ , אני רוצה לדעת האם יש אישור לייבא טלפון סיני לארץ כמו לדוגמא מיני אייפון (KA08 ) ועוד שאלה, אם אני מזמין טלפון סיני מאיביי ב 40 דולר האם אני יהיה מחוייב לשלם מיסים או סכום כל שהו מכיוון שזה מכשיר סלולרי.. תודה והמשך יום טוב..

panayotiss

New member
אם תעשה ייבוא מסחרי תזדקק לאישורים מתאימים

של משרד התקשורת. כל ייבוא שהוא לא למטרת צריכה אישית כלומר כמותי יטרטרו אותך, מכיר את העניין מנסיון. לא חיים קלים. יבוא מתחת ל 50$ לא חייב במכס

dot2010

New member
תגובה..

תודה על התשובה, אני רוצה בהתחלה להביא 10 מכשירים כדי לבדוק אם בכלל שווה לי להשקיע כסף בעיניין הפלאפונים . אם אני קונה כל כמה ימים מכשיר אחד ושכל אחד יעלה כמובן פחות מ 50$ האם זה חוקי ואפשרי? או שיעשו לי בעיות....? ואם אני רוצה לייבא כמה דגמים מסויימים כמה עולה לי לשלם למשרת התקשורת על כל דגם? אם מישהו יודע ועשה זאת בעבר אני ישמח לשמוע תגובה.. המשך יום טוב..

OutLink

New member
הבעיה זה לא הכסף,הבעיה זה האישורים שתצטרך לתת

מכוון שמדובר במכשירים שלא עברו שום בדיקת גורם חיצוני כלומר FCC/CE וכו'... במידה ויעצרו לך את המכשירים וידרשו אישור,קרוב לוודאי שלא תוכל להוציא. אלא אם תשלם הוצאות בדיקת מעבדה.

ozitex

New member
עשה כך

הזמן כפי שציינת בכל כמה ימים שניים-שלושה מוצרים בחבילה אחת. אין צורך באישורי משרד התקשורת עבור ייבוא של מכשיר אחד שיש לו אישור בייבוא אישי ולכן לא תצטרך להביא אישור מיוחד. אם מדובר במכשיר שאין לו אישור תוכל להגיש אישור מיוחד עבור מקסימום 3 יחידות מאותו סוג של מכשיר. בדוק את המכשירים בישראל ואם תמצא אותם טובים ומתאימים- פנה למשרד התקשורת בהליך לקבלת אישור מתאים. זו פרוצדורה לא פשוטה ובירוקרטית- קח את זה בחשבון. פה תמצא מידע רלוונטי

elians

New member
עד היום,

רכשתי כ-5 מכשירים סינים שונים ... מתוכם ... 1 נתפס והייתי צריך לשלם עליו מיסים. כ-130 שקל בערך... אבל לא הייתי צריך אישורים כלשהם, גם שמדובר במכשירים דור 3 וכוללים WIFI.

למעלה