שאלה לגבי נעלי אופי

luna29

New member
שאלה לגבי נעלי אופי

איך אני מרככת אותן? קיבלתי בשביל הפקה חדשה זוג חדש והן הורגות לי את הרגליים. מה לעשות? כמובן בלי לנעול אותן...

yaeltal12

New member
מה זה נעלי אופי?

לפי התאור זה נשמע יותר כמו נעלי פוינט חדשות אבל אף פעם לא שמעתי על נעלי אופי, לאיזה ריקוד רוקדים אותם? באיזה סגנון?

פיפוש5

New member
אני שמעתי על ריקוד אופי

זה מן סוג כזה של ריקוד אם אני לא טועה. אני לא ממש יודעת מה רוקדים בו. באיזה נעליים רוקדים את זה?

Vitamin Chick

New member
אוך אני שונאת נעלי אופי

אני מניחה שהכי הרבה שאת יכולה לעשות איתן זה לנעול אותן בכל רגע שאת יכולה עד להופעות, ללכת איתן לרקוד איתן בבית בקיצור לחרוש עליהן - שהן יתרגלו אליך ואת תתרגלי אליהן =) שימי לב - העקב שלהן נורא מחליק אז זהירות!

SHIRAN00110

New member
ארג נראה לי שפשוט צריך ללכת

איתן הרבה....שונאת אותם,עשו לי שריטות כאלה

the mush

New member
שימי אותן על הרגליים,

ותקפצי. מניסיון

leiny85

New member
תשובות עם אופי ../images/Emo27.gif

נעלי אופי הינן נעליים (שחורות בד"כ, לרוב מבד או עור) בעלות עקב קטן המשמות לביצוע מחול אופי. ריקוד אופי (character dance) - צורה קלאסית של ריקודי עם שמוצאם בארצות שונות או במילים אחרות הצגה תיאטרלית של ריקוד אתני מקורי. ניתן למצוא מחול אופי במספר בלטים מפורסמים (דון קישוט, מפצח האגזוים וכיוב'). המחול האופי דורש עבודת רגליית זריזה וקפדנית ולכן מחייב נעילת נעליים מתאימות בעלות עקב קטן (3.5-4 ס"מ). ישנה חובת בחינה על מחול אופי במסגרת שיטת הבחינות של הR.A.D, הארצות מהן נלקחו הסגנונות הן: פולין, הונגריה ורוסיה (ע"פ הR.A.D ארצות אלו נבחרו עקב חשיבותן ההיסטורית על התפתחות מופע הבלט המלא כפי שאני מכירים אותו היום. (ייתכן כי הנושא נלמד בשיטות נוספות, אבל אני מכירה בעיקר את הR.A.D). ודבר אחרון - תמונה. אפילו 2, (עליי
) נ.ב - למי שלא יודע מה זה R.A.D - תקראו את מה שכתבתי פה לפני כמה ימים...

למעלה