שאלה לגבי ניתוח

• פותח הנושא usi1
  • פורסם בתאריך

usi1

New member
שאלה לגבי ניתוח

שלום רב הומלץ לי לעבור fenton operation and vaginal advancement הייתי רוצה לקבל חוות דעת מה זה הניתוח הזה, במה זה כרוך, מה זמן ההתאוששות ( זמן חזרה לתפקוד רגיל יומיומי) ומה בדיוק זה אומר שאלתי בפורום רפואת נשים והומלץ לפי לפנות לפורום זה לד"ר ליאורה אברמוב ->> מומלץ לפנות לפירוט לגבי ייתרונות וחסרונות וכן לגבי טיפולים שמרניים לפורום מיניות לד"ר ליאורה אברמוב תודה

Scorpio63

New member
היי ../images/Emo13.gif

קראתי את ההודעה שלך בפורום רפואת נשים. אני חוששת שהגעת בטעות לפורום הלא נכון... את הפורום המדובר של ד"ר ליאורה אברמוב תוכלי למצוא בקישור הבא: קישור לפורום בכל אופן, מדובר בשני ניתוחים שונים - להלן קישורים: fenton procedure vaginal advancment (זהירות: המצגת מאוד מפורטת - לא לבעלי לב חלש). מדובר בניתוחים לטיפול ב-vulvular vestibulitis. מקווה שעזרתי...חג שמח!

usi1

New member
תודה

הכוונה של הרופא היתה לעשות את שני הניתוחים באותה פעם לא דובר איתי על שני ניתוחים את הלינק השני כבר ראיתי באינטרנט, לא הבנתי כלום ממה שאני רואה בכל מקרה זה לא נראה מעודד במיוחד, נראה לי מעוותים שם את כל האיבר הזה יש שם יותר מידי תפרים וזה נראה לי מועד לפורענות כל הספור הזה . יש לי נטיה להחלמה קשה בכל דבר ועניין ואין שום סיבה שהפעם ישרה עלי מזל יותר טוב מזה. נראה לי אחרי כזה דבר לא רוצים סקס לשארית החיים..... סביר להניח שגם לא ממש יכולים ..... עם כל הצלקות . בכל מקרה אין לי וסטבוליטיס ולכן זה מוזר לי שהופניתי לניתוח כזה. שלחתי בפורום שנתת לי כאן.

ד"ר ליאורה אברמוב

לא עונה בפורום הזה אלא בפורום מיניות נשית באתר beok אני מציעה לך לפנות אליה בפורום, ואפילו יותר מזה, לקבוע איתה תור בבית חולים איכילוב במרפאת נשים. אני מכירה אותה באופן אישי וסומכת עליה באופן מקצועי מעבר להיות רופאה מעולה, גם אפשר להתייעץ איתה ולשאול את כל השאלות הנחוצות בנחת. זה מאוד משמעותי, בעיקר בתחום כזה. בהצלחה

למעלה