שאלה לגבי נגן sansa m250

ג ו ר 1

New member
שאלה לגבי נגן sansa m250

שלום לכולם, קניתי לפני חצי שנה נגן חמוד ופשוט של sansa דגם m250. סה"כ המכשיר בסדר גמור, והוא מעניק האזנה נוחה ותפעול קל, די מתגמל בהתחשב בעלות. אתמול הוא התחיל לעשות לי בעיות, לאחר שהורדתי אליו בסה"כ 2 שירים נוספים באמצעות ה-usb. מאז הוא נתקע. כביכול, הוא מגיב כמו תמיד כאשר הוא מתעדכן לאחר שמורידים אליו קבצים מהמחשב, אבל לאחר מכן הוא הכתובית נתקעת: בהתחלה הוא רושם את ה- rebuilding the library ואז מופיעה הכתובית finalizing update ונתקע איתה. לא יעזור שום כלום, המכשיר לא מגיב וגם אפילו לא נסגר כאשר לוחצים על כפתור הon/off. האפשרות היחידה לשחרר אותו מהמצב הזה היא להוציא את הבטריה ולהחזירה שוב. חשבתי אולי הבעיה היא שהמכשיר עמוס מדיי בקבצים אז אפילו מחקתי כמה אלבומים אבל גם זה לא עוזר. כל פעם שפותחים את המכשיר מופיעה הכתובית הראשונה, ואז הכתובית השנייה מופיעה גם, אך נתקעת. זה לא נותן לי אפשרות גישה לקבצים. האם מישהו במקרה יודע מה עליי לעשות? האם יש בכלל משהו לעשות? והאם זה אומר בהכרח שהמכשיר שבק חיים? - מאוד מקווה שלא, כי סה"כ ממש חיבבתי את המכשיר ואני לא זקוק ליותר ממה שהוא סיפק לי. האם כאשר קורה משהו לנגן והוא נתקע, האם בכלל יש עם מי לדבר מבחינת עזרה טכנית של החברה? אשמח לכל סוג של עזרה, ובתודה מראש!!

tweeg

New member
תגובה

קודם כל תנסי למחוק את אחד השירים שהעלית,ותראי עם הוא עובד.ואז את השני. אם כן אני אשמח לקבל את השיר(מעניין אותי) דבר שני נסי פירמוט: תעתיקי את כל תוכן הנגן למחשב עכבר ימני על הכונן אתחול אתחל עכשיו תעתיקי שיר אחד בלבד ותנסי לבדוק עם הנגן עובד אם כן אז אחד מהשירים שלך בעייתי,תנסי לבודד אות (נגיד ע"י העברה בקבוצות של נגיד 50 ואז צמצום)

ג ו ר 1

New member
כמובן שמחקתי את שני השירים

ע"מ לבדוק אם המכשיר פועל בלעדיהם. זה לא עזר, הוא עדיין נתקע. לגבי הפירמוט אני אנסה, אבל לא כ"כ הבנתי למה אחד השירים האחרים יכול להיות בעייתי, כי בעצם המכשיר עבד עד עכשיו מצויין כאשר השירים הללו היו בו. הבעיה התחילה רק כאשר הורדתי את שני השירים האלה.. אבל עכשיו הורדתי אותם מהמכשיר והוא עדיין לא עובד.

יאיר B

New member
ניחוש: אולי בעיה עם ה-db שלו.

משהו מאלו שהוספת נשאר שם וזה משגע אותו. לכן יש סיכוי שפירמוט של הנגן יעזור במקרה כזה.

למעלה