שאלה לגבי משלוח

orithadad

New member
שאלה לגבי משלוח

לקוחה לא הגיעה לאסוף את החבילה מהדואר ובקשה לשלוח לה שוב, אבל שישאירו לה את החבילה ליד הבית ללא חתימה או: Can you please resend and NOT ask for signature - OR send UPS or FED X ground.... I receive packages all the time left on my porch. איך אני מוודא שהיא לא צריכה לחתום? לדעתי גם EMS נדרשת חתימה.

RolyzCreations

New member
אם אני לא טועה

אם שולחים לא ברשום לא נדרשת חתימה. את יכולה להציע לה את זה אבל להבהיר שאז אין לך אפשרות לעקוב אחר החבילה ואת לא יכולה להיות אחראית אם לא תקבל אותה. USP או FedEX שהיא הציעה עולים הרבה (הרבה הרבה) יותר. תשאלי אם היא מוכנה לשלם

orithadad

New member
היא הציעה לשלם

כתבתי לה שזה יקר. אני שולחת מידי פעם EMS, אבל גם אז נדרשת חתימה. אני יכולה להגדיר שלא נדרשת חתימה בזמן המשלוח? אני לא אוהבת את הרעיון שאי אפשר לעקוב אחר החבילה, מדובר בחבילה של 120$...

רות מלר

New member
היא לא מבחינה בין פנים ארה"ב לבינלאומי

בתוך ארה"ב FEDEX זה כמו דואר רגיל כאן- יש כל מיני "דרגות" שילוח כך גם לגבי USPS אני הייתי עונה לה, שמוצרים מעל 20 דולר אני שולחת אך ורק עם אישור מסירה, כי רק ככה אני יכולה לדעת שהם הגיעו ליעדם. אבל אני מוכנה לבוא לקראתה ולעקוב אחרי ההודעות שישאירו לה, כי מנסיון אני יודעת שלפעמים הודעות עפות ברות. וכשאדע שהשאירו לה הודעה- אני אשלח לה מייל- על מנת שהיא תוכל להשתמש באסמכתא ולתאם קבלת המשלוח. (עשיתי את זה בשנה שעברה ואכן הודו לי- שלושה קיבלו את החבילות ממש בערב חג המולד !!! )

orithadad

New member
אני גם הודעתי לה שיש לה

חבילה בדואר, אבל היא לא הלכה לאסוף אותה. היא אמרה שהיא עובדת ולא מצליחה להגיע לדואר בשעות הפתיחה.

ובכל מקרה אי אפשר לסמוך על זה

כי לא תמיד דואר ארה"ב מעדכן נתונים לגבי החבילות אז לא בטוח שתדעי כדי להודיע לה שזה ממתין. לפעמים זה עובד ולפעמים לא.

רק דואר רגיל

בכל אופציה אחרת נדרשת חתימה ואין אפשרות לבטל את זה. הבעיה היא כמובן שאין לך אפשרות מעקב או ביטוח במקרה של אובדן.

למעלה