שאלה לגבי משטרה

שאלה לגבי משטרה

אין לי איפה לשאול. אם אני מגישה נגד מישהו תלונה במשטרה (חשד להתעללות פיסית בילד בן 5), איך הוא מקבל את התלונה? בדואר? שוטרים באים אליו לבית? זה קורה מיידית או קודם שולחים עובדת סוציאלית?

תגובה

באופן כללי כשמגישים תלונה במשטרה כלפי אדם מסוים אז מה שקורה זה: שהתלונה מעוברת למשרד חקירות,לאחר מכן נשלך לאותו האדם צו שהוא חייב לסור לתחנת המשטרה לחקירה,במהלך החקירה הוא נשאל לגבי המעשים שהוא מאושם לגביהם. לגבי התלונה הספציפית שלך אני לא בדיוק יודע איך זה עובד כי את מתארת מקרה חמור ביותר הוא התעללות בקטין סביר להניך שיוצא צו מעצר כלפי החשוד ושוטרים יגשו אליו אישית לביתו,במידה והוא לא ימצא בביתו הוא יהיה דרוש לחקירה ובמוקדם או במאוחר הוא יקבל את עונשו.

מתנדב

New member
זה שאלה קצת קשה לענות לך על זה

בנוסף למה שמשאז בית אליעזר, ענה לך, זה גם תלוי בהרבה דברים, לפעמים מעבירים את הטיפול לעובדת סוציאלית, והעובדת סוציאלית מגישה תלונה במשטרה, ישנם פעמים שהמשטרה מגיעה לחשוד הביתה ומעכבת אותו לחקירה, כל מקרה לגופו...

קרבינוש

New member
אל תשכחו זה רק חשד בנתיים

זה לא ודאי לגמרי ככה היא כתבה לפעמים אנשים מתלונים על אחרים כי כואב להם משהו שנראה להם רע אצל השני אבל לשני זה טוב ורק הם חושבים שזה רע ככה שצריך לחשוב האם באמת יש שם התעללות או אולי זה חד פעמי ונראה כמו התעללות צריך לחשוב גם על הילד או על שאר הילדים שיש שם איך הם ישארו ויסתדרו אם יקחו את ההורים ויפתחו נגדם הליכים וחקירות כי לא כל מה שנראה לנו רע הוא באמת רע לאחרים ולילד עצמו היום מרבים להתלונן במחשבה שגויה בטח שחייב הרי המשטרה תבדוק אם באמת יש התעללות או לא או אני אזרחית אכפתית וחייב להתלונן אני חייב לדחוף את האף שלי בחיים של אחרים ולהגיד להם מה יעשו או לכפות עליהם סגנון חיים כמו שלי על פי רוב המשטרה רק מציקה סתם ומלכלכת את המשפחה לחינם והשכנים שומעים על זה ומתרחקים מהשכן על כלום יש כאלה שסתם נוקמים במישהו אחר ומתלוננים עליו ומציקים לו אנונימי חבל שלא כתבת את מה שאת חושבת שזה נראה התעללות ככה היו תשובות יותר לעינין כי לא תמיד ילד בוכה ושמקבל מכה או עם פנס בעין זה התעללות

למעלה