שאלה לגבי משחק....

B E N 14

New member
שאלה לגבי משחק....

מה דעתכם על המשחק: A Game of Thrones ? שווה קנייה? אם כן אז מאיפה לקנות? הוא מסובך מאוד ותנו לי רקע כללי אליו ועם כמה אנשים מומלץ לשחק... ועוד משהו, מה דעתכם על המשחק: RISK-Lord Of The Rings: Trilogy Edition? תודה רבה!

B E N 14

New member
למה אין התייחסות?

רציתי לדעת אם המשחק A Game Of Thrones יתאים לחבורת ילדים בגילאים 15-16? התנסינו כבר במשחקים בסגנון RISK ואנחנו יודעים אנגלית טוב מאוד...

ycyclop

New member
תגובה

אישית אני לא שיחקתי את המשחק אבל אני יכול לספר מה אומרים עליו בעולם. חיכיתי שכמה אנשי הפורום שכן מכירים יגיבו אבל זה לצערי לא קרה. המשחק נחשב למשחק טוב עם מערכת חוקים לא מאוד מורכבת ובהחלט גילאים 15-16זה גיל מצוין למשחקים בסגנון זה. אומרים שהמשחק הכי טוב כאשר משחקים אותו 4-5 שחקנים. אפילו יצאה לו הרחבה שעדין אין יותר מידי ביקורות אליה. ניתן לקנות אותו בכוכבי כסף והמחיר שלו יחסית לארה"ב ממש טוב כך שלא כדי לשלוח אותו משם!

B E N 14

New member
אוקיי תודה ועוד משהו קטן...

איך המשחק Lord Of The Rings Board Game? ואיך Axis&Alias? שווה משהו? מסובך? תודה רבה על התגובה!

B E N 14

New member
תודה ועוד משהו קטן...

איך המשחק Lord Of The Rings Board Game? ואיך Axis&Alias? שווה משהו? מסובך? תודה רבה על התגובה!

ycyclop

New member
אז ככה

lord of the ring הוא משחק עם אופי שונה לגמרי. הקבוצה מנסה לנצח את המערכת ולשחק יחד ולא אחד נגד השני. לפעמים עדיף למות ושהאחרים יצליחו לנצח. כך שזה באמת שונה, אבל אחרי כמה פעמים שמנצחים את המערכת מבינים את הרעיון ואז ניתן לקנות את ההרחבות שמקשות את העניין. A&A הוא משחק עם אופי דומה ל-RISK אבל עם מגוון גדול יותר של יחידות וקצת יותר תחכום אבל היות והלוח מתחיל באותו מצב כל פעם נוצרים מהלכים ראשונים די קבועים שקצת מוציאים מהכיף (למרות שבהמשך זה משתנה) וגם אני לא יוד כמה זה מאוזן בכמה שחקנים. המלצה אחרת: אם אהבתם את RISK ישנו המשחק RISK 2210 שהוא גירסה מורכבת יותר עם כמה מוטיבים חדשים שבהחלט אהבתי. יותר אסטרטגיה ותיזמון כי המשחק הוא בן 5 תורות בלבד. שווה בדיקה. ניתן לקניה בפריק אבל קצת יקר

Diabolic

New member
משחק מעולה

משחקי הכס - משחק ממש טוב אתה יכול לקרוא עליו בקישור : http://freak.org.il/Product.asp?Pid=0809006&Cat2Cat1ID=20&Cat2ID=121 מחירו שם 240 ש"ח

B E N 14

New member
הוא מסובך מאוד?

שיחקת בו? הוא מסובך מאוד בשביל ילדים בני 15-16? תודה רבה

Diabolic

New member
משחקי הכס

יש לי את המשחק כבר הרבה זמן וזה לא משחק מסובך בכלל ואחד המשחקים הכי טובים שיש לי , אתה מוזמן לבוא ולראות.

shadowfax

New member
איך המשחק?

סה"כ משחק טוב מאוד, קצת קשה להבין אותו בהתחלה אבל הוא פשוט להבנה ולמשחק. עצה שלי 4-5 שחקנים זה חובה.

Diabolic

New member
משחקי בכס - ההרחבה

החודש יוצאת ההרחבה למשחק המצויין הזה שמוסיפה שחקן נוסף וכלים נוספים שיוסיפו הרבה למשחק.

שלום

אני מגיע לפה יותר בתור מעריץ של מרטין מאשר בתור שחקן מנוסה במשחקי לוח (בעצם, חוץ משחמט עוד לא מצאתי משחק שבו באמת *רותקתי*, אבל מצד שני יכול להיות שזה בגלל שאני ממש לא חשוף למשחקים ולשחקנים רציניים בסביבה הקרובה שלי, אני יכול להעיד שיש לי משיכה טבעית לתחום), והמשחק נשמע לי מעניין, אבל יש לי דרך לבדוק קודם את המשחק? אולי משחק דרך האינטרנט או שמישהו פה מכיר מקום שבו אפשר לשחק? לא רוצה להשקיע 240 ש"ח רק בשביל משחק יומרני שישכב על המדף או שאף אחד חוץ ממני ברדיוס של חמישה קילומטרים לא מראה בו עניין

למעלה