שאלה לגבי מעקב הקרומאגס ועולם הבית

ברינסלי

New member
שאלה לגבי מעקב הקרומאגס ועולם הבית

אולי לא הבנתי נכון את המצב, אבל משהו לא מסתדר לי... איך הקרומאגס יכלו להגיע לעולם הבית דווקא באותו זמן (בין העונות השלישית והרביעית), אם אנחנו מניחים, כמו שנרמז, שקבלת הקואורדינטות אליו היתה תלוייה במכשיר המעקב שהם שתלו על הגולשים בסוף העונה השנייה? אם זה איזשהו מכשיר שהשפחה שלהם שתלה על גופו של קווין עצמו - זה לא יכול להיות, כי קווין לא עבר לעולם הבית במערבולת ההיא. הוא הגיע לשם רק לאחר 4 חודשים, ואז הקרומאגס כבר שלטו בעולם. ואם זה מכשיר שחובר למד הזמן שלהם - גם לא יכול להיות, כי מד הזמן שפתח את המערבולת (האדומה) לעולם הבית היה מד הזמן של ריקמן שנבנה ע"י ד"ר ג'נסן, ולא זה של החבורה. ובעצם, גם מד הזמן של החבורה היה חדש... מהעולם המצרי בעונה השלישית, ולא מד הזמן הישן שהיה להם כשנחטפו ע"י השושלת בסוף העונה השנייה. אז איך זה יכול להיות?

זהו שחשבתי היום בדיוק על אותו הדבר

אחרי שראיתי את Invasion עוד פעם, ובאמת יש פה סתירה מסויימת. אני אנסה לחשוב על איזהשהו הסבר הגיוני (אולי יש משהו בעונה השלישית שרומז על זה- אולי בפרק שקווין פוגש את הכפיל שלו שוב, והוא מגלה שהוא זה שיצר את הקרומגס)- אני אחזור אליכם אם המח שלי יעלה פירות.

Hamall

New member
הוא לא יצר את הקרומגס.

הוא רק סיפק להם את אמצעי הגלישה...

תבורך

אני היום מנסה לחשוב "איך יכול להיות שהוא יצר אותם?!". מסתבר שהתשובה היא האמנזיה הזמנית שלי....

למעלה