שאלה לגבי מסלול

tami12343

New member
שאלה לגבי מסלול

שלום לכולן.
אני רוצה לשאות משהו לגבי המסלולים אסותא מול עין כרם.
קראתי את כל מה שכתבו הבנות לגבי שני המסלולים. בעבר נרשמתי לתרומה במסלול הדסה עין כרם כי הייתי מטופלת שם, וביצעתי כבר את כל הבדיקות. אולם לאחר מכן ניסיתי שוב IVF אצל מאירוב באסותא. הדסה מקצועיים אין ספק, אבל טרטרו אותי המון בטיפולי ה- IVF (והייתי שם באופן פרטי אצל אחד הפרופסורים). לעומת זאת אצל מאירוב באסותא הכל יותר פשוט, פחות בירוקרטיה וכדומה. גם העובדה שנשארים בארץ קוסמת לי יותר. יש לי פגישה איתו בשבוע הבא ואקבע לאחר מספר ימים עם ד"ר אורית ממנור.
שאלתי היא כזאת: ממה שהצגתן בקו המשווה באסותא מוסרים אינפורמציה לגבי התורמת בדיעבד, האם זה נכון? האם מחייבים אותי לקבל את התורמת הזאת גם אם לא הותאמה לדרישותי?
אשמח לקבל תשובות.
תודה

לא מכירה את אסותא, ממליצה מאד על הדסה

מאד מקצועיים כמו שהתרשמת, זה שטרטרו אותך זה לטובתך, כל הבדיקות שהם מקפידים זה רק לטובתך, לי יש תאומים מתוקים מהדסה ולכן אני ממליצה בחום מכל הלב על הדסה. בהצלחה בבחירתך

יכולה לענות לך נכון ללפני שנתיים
וסביר להניח שדברים קצת השתנו
אני קיבלתי את המידע על התורמת 5 ימים אחרי ההחזרה, אחרות קיבלו ביום ההחזרה.
אני יודעת שאח"כ נעשה נסיון למסור את המידע ביום השאיבה,לאחר ההפריה. לעיתים הם עושים שינויים ברגע האחרון
אני מקווה שמי שעשו החזרות במסלול לאחרונה יענו כאן ואם לא תנסי לפנות אליהן במסר ממה שאני זוכרת:
cנונימית, עדין11, totit8

עדין11

New member
הי תמי

לגבי מסלול מנור :
קיבלתי בדיוק את נתוני התורמת שביקשתי.
זה הפתיע אותי.
אבל כעת זה לא ממש משנה.....

עדין11

New member
וגם

האינפורמציה ניתנה בע"פ ע"י הרופא במעמד ההחזרה.
מרוב התרגשות לא כ"כ קלטתי
אחרי כשבועיים מגיע הדו"ח הביתה
יש בו רק נתוני : גיל, גובה, משקל, צבע עיניים , צבע שיער

גם אני ממליצה על הדסה עין כרם

את הנתונים על התורמות קיבלתי כשבועיים לפני הנסיעה וניתנה לי האפשרות לבחור אחת מבין ארבע שכולן די ענו על רוב הדרישות שלי.
את הנסיעה לחו"ל הפכנו לחופשה קסומה, וטיילנו בן זוגי ואני בפראג ובברנו ומאוד נהננו, ובנוסף אף אחד גם לא חשד בכלום.

totit8

New member
מנור - אסותא

מצטרפת למה שעדין11 כתבה, קיבלתי את האינפורמציה על התורמת ביום ההחזרה וגם אצלי זה היה בדיוק כפי שביקשתי...
בהצלחה

מנור אסותא ראשל"צ.

האמבריולוג נתן מה שביקשתי בנתוני התורמת בטפסים אצל אורית במנור.
מתקנת אותך תמי:
אורית ממנור היא שמטפלת באישורים והחוזה בנושא תרומת ביצית באסותא ראשל"צ.
היא יושבת ברחוב הברזל 26 ברמת החייל בתל אביב. היא לא הרופאה שם. ישנם הרבה רופאים שמטפלים מול אסותא ראשל"צ.

הרופא שלי הוא דר' באום מיכה. משרדו ברחוב הברזל 3 קומה 3 רמת החייל ת"א. מומלץ בחום
אסותא ראשל"צ הביאו לי עוברים טריים.
ובסיבוב של המוקפאים הצלחתי.

בהצלחה בכל החלטה

מיה או

New member
גם בהדסה לא חייבים לנסוע לח"ול: יש מסלול מוקפאים

בדומה לך, גם לי יש ילדה ביולוגית בת 5 מהריון ספונטני .
ועכשיו אני בהריון שבוע 19 מהחזרת עוברית מוקפאת (שנקלטה בהחזרה ראשונה), במסלול הדסה עין כרם.
במקרה שלי לא היה שום טרטור: הגעתי להדסה פעמיים- פעם ראשונה לפתיחת תיק (קיבלתי מראש במייל רשימת בדיקות שיש לבצע לפני הפגישה הראשונה, הגעתי עם כל התוצאות ולא היה צורך בשום בדיקות נוספות במקרה שלי) ופעם שניה להחזרה, ובזה זה נגמר.
קיבלתי 7 עוברים, מתוכם 6 באיכות A ומעל 7 תאים, וכפי שציינתי -העוברית הראשונה שהוחזרה גם נקלטה.
אני ממליצה בחום על המסלול, בגלל השקיפות ואיכות העוברים. גם היחס שקיבלתי (ממירי, האחות שהוצמדה לי, שהיא מקסימה ומקצועית) היה מעולה.
מאחלת לך הצלחה במה שתחליטי.

למעלה