שאלה לגבי מלזיה

7בים

New member
שאלה לגבי מלזיה

עד כמה שידוע לי אי אפשר להכנס עם דרכון ישראלי, אך האם אפשר להכנס עם דרכון אמריקאי שהונפק בישראל? (אנסה לברר מול השגרירות, אבל בינתיים אם מישהו יודע אשמח לשמוע!)

Sanook

New member
אין בעיה

אני נכנסתי עם דרכון גרמני שהונפק בתל-אביב,הם לא יכולים בגלל שאתה אזרח ארה"ב.Nלבד זאת במלזיה מאוד נחמדים מאוד משכילים ופתוחים וקשה למצוא הרבה אנשים שיש להם בעיה עם ישראלים.יש אפילו בית קברות יהודי בפננג במלאזיה והרבה אנשים מאוד מעריכים את היהודים.המאלזים יותר משכילים מהתאילנדים דוברי אנגלית טובה יותר ובלל המדינה מפותחת ומסודרת יותר כמו גם יותר מוסרית.Nמליץ בחום לנסוע למי שיכול-גם אוכל מעולה ואם תוכל אינדונזיה אפילו יותר מדהימה ומאוד שונה...

7בים

New member
תודה רבה, ועוד שאלה....

בעצם, שתיים - 1. האם צריך ויזה או אישור מיוחד? יצויין שאני לא מתכוונת לטייל שם הרבה זמן, הרעיון הכללי הוא לסוע לפסטיבל הסלסה שנמשך שלושה ימים, ואולי להישאר עוד כמה ימים... (לפעמים צריך ויזה רק מעל חודש וכו'). 2. האם יש בעיה עם זה שאני יוצאת מארץ המוצא (אוסטרליה) עם הדרכון הישראלי, ונכנסת לשם עם הדרכון האמריקאי? הסיבה היא שאני באוסטרליה על ויזת סטודנט שהוצאה על הדרכון הישראלי, כך שלדעתי עם האמריקאי אני לא יכולה לצאת/להכנס לאוסטרליה. סליחה, נזכרתי בעוד אחת..... 3. עוד לא התחלתי לברר בכלל כי הכל בגדר רעיון, אבל האם יש דרך טובה וזולה (ובטיחותית) לטוס ממלזיה לישראל? (אני מניחה שיש אינסוף אופציות, אבל אולי לבעלי הנסיון יש נוסחה מנצחת
) תודה מראש...

Sanook

New member
תשובות

למאלזיה לא צריך שום אישור מלבד דרכון מערבי, תקבלי מיד ויזת שהייה לחודשיים או שלושה בלי בעיה. אין בעיה להיכנס עם הדרכון האמריקאי מאוסטרליה,כל עוד את נכנסת מנמל תעופה אין בעיה להחליף דרכונים,יש בעיה להחליף רק כאשר את עוברת בגבול יבשתי. לגבי טיסות אין ממש ממאלזיה לישראל והדרך הכי הגיונית היא לטוס דרך בנגקוק,לפחות עד כמה שידוע לי.

7בים

New member
תודה, מאוד עזרת

אם באמת אסע (זה יהיה בסוף יוני) ואחליט להוסיף עוד קצת זמן לטייל לפני/אחרי האירוע אולי אחזור להתייעץ לגבי מקומות מומלצים. אז צפה פגיעה

למעלה