שאלה לגבי מלווה...

• פותח הנושא hfgh
  • פורסם בתאריך

hfgh

New member
שאלה לגבי מלווה...

בטח שאלה נפוצה פה כבר, אז סלחו לי מראש... באיזה גיל מינימלי מלווה צריך להיות וכמה שנות נסיון על הכביש???

flutter girl

New member
../images/Emo27.gif

לפחות 24 עם 5 שנים רשיון או מעל 30 עם 3 שנים רשיון (לגבי הפרט השני אני לא מתבלבלת, רייט?
)

aviGODFATHER

New member
../images/Emo207.gifהגבלת הנוסעים...

אם אני נהג חדש שנגמר לו המלווה והסעתי יותר מ-2 נוסעים ונתפסתי - מה העונש על זה?

MrJacKasS

New member
הכל יכול לקרות

השופט גם יכול לרקוד סלסה בחצאית מיני וללקק סוכריה בו זמנית בזמן שהוא לוקח את הרישיון שלך ומשתין עליו

aviGODFATHER

New member
אם אתה לא יודע פשוט אל תכתוב כלום

מישהו יודע מה באמת יכולים לעשות לי?

רן88

New member
אם תמיד היה קורה אותו דבר לא היו

גוררים את העבירה לבית משפט. עבירות מסוימות מגיעות לשם כדי שיכנס שיקול דעת של שופט בעונש ולא בצורה יבשה כמו עבירות אחרות. היו כאלה שהגיעו לבית משפט (לא על העבירה הזאת, על אחרות) והיו בטוחים שישללו להם את הרישיון, בכו הרבה ואיכשהו הצליחו לצאת רק עם קנס ואזהרה. בבית ממשפט הכל יכול לקרות, אבל בד"כ הנטייה היא לכיוון הרע כי קשה למצוא תירוץ משכנע לעבור על החוק הזה וגם כי אוהבים להחמיר עם נהגים חדשים ("אני לא אדפוק חבר" זה לא ממש משכנע). מאחל לך שלא תגיע לזה.

NewUser4

New member
עונש

השופט יכול לגזור את הדברים הבאים: פסילה בפועל, פסילה על תנאי וקנס כספי. הוא יכול לגזור את כולם ביחד או כל אחד לחוד. את גובה הקנס ואת אורך הפסילה בפועל ועל תנאי הוא יקבע בעיקר עפ"י: 1. תקדימים או תיקים קודמים שדומים לתיק שלך. העונש שלך לא יהיה שונה בהרבה מהעונש בתיק ההוא. 2. נסיבות מקלות. לדוגמה אם אתה חייל ייתכן כי הוא ייתן קנס נמוך יותר ובתמורה פסילה גדולה יותר. 3. נסיבות להחמרת הדין. לדוגמה ריבוי עבירות. בסופו של דבר, הוא ייקח את כל הדברים בחשבון ויגזור את דינך.

למעלה