שאלה לגבי מלווה...

• פותח הנושא kfktj
  • פורסם בתאריך

kfktj

New member
שאלה לגבי מלווה...

האם אדם בן 26 שרשום לו ברישיון מ-2001 יכול להיות מלווה?

16תומר

New member
לא

מלווה זה רק 3 חודשים ואני חושב שהוא גם לא צריך שלט נהג חדש ואין לו מיגבלה של 2 אנשים

MrJacKasS

New member
תלוי

באיזה חודש ב-2001 הוא הוציא את הרישיון? צריכות להיות לו 5 שנות ותק מלאות, כלומר, אם הוא הוציא רישיון עד התאריך 7.2.01 (שזה היום לפני 5 שנים) הוא יכול.

NewUser4

New member
5 שנים וותק

הוא צריך. ומדובר על בדיוק 5 שנים לכל הפחות, בלי לעגל.

kfktj

New member
אבל אין את החדש המדויק...

רשום ברישיון רק 2001...איך אפשר לראות את החודש?

kfktj

New member
תודה...פספסתי ת'שירשור הזה

יש דרך לגלות מה התאריך המדויק? כי על הרישיון מצויינת שנה וזהו. ועוד שאלה- האם אדם בעל רישיון 30 שנה, שקיבל שלילה לפני כמה שנים וחידש את הרישיון (תיאוריה+טסט פעם נוספת) יכול להיות מלווה?

wil

New member
כן

האדם שקיבל שלילה יוכל להיות מלווה בלי בעיה. (כאשר נכון להיום רשיונו בתוקף!) לגבי האדם השני שלא זוכר מתי הוציא רשיון - אולי כדאי שהוא יברר במשרד הרישוי, או יסתכל בתעודה הקודמת שלו (עם ה"נהג חדש") אם הוא לא זרק אותה.

be_roo

New member
בשביל מה לטרוח לענות ולקשר

ממילא אתה לא קורא תשובות.....

kfktj

New member
מה אתה רוצה?

קראתי את השירשור הקודם ולא מצאתי שם תשובה ברורה אז אתה רוצה שאני אקל ראש או משהו? אני רוצה לדעת ב100%.

kfktj

New member
קראתי אותה כבר

רק רציתי לברר איך אפשר לבדוק את זה וקיבלתי תשובה מ-wil (תודה).

be_roo

New member
התנצלותי

חשבתי שאתה שואל האם לשוטר יש דרך לגלות זאת. סליחה.

אהורה

New member
חחחחחחחחחחח לא:)

אני שאלתי על מלווה בן 25:) כנראה שיש כמה וכמה אנשים עם הבעיה המרגיזה הזו.. מה שהכי מעצבן- אין לי ממש אפשרות למלווה עכשיו, ולכן, כנראה שני לא אנהג 3 חודשים... אז מה עשינו בזה?????

kfktj

New member
משתתף בצערך...

לי יש בעיה הפוכה - עודף מלווים :) לא נורא שיעשו תורות.

kfktj

New member
כן, זה היה בצחוק...

אולי זה קצת מטרד לשמוע את אותם דברים כפול 3 מה גם שכל המשפטים המוכרים של המורה עוד מהדהדים לי בראש כל פעם "עין לשמאל אוטו לימין" וכד' אבל כמובן שהאווירה באוטו עם בני משפחה זה שונה מהמורה...יותר כיף ומשוחרר.

למעלה