שאלה לגבי מים

Nיקי שלי

New member
שאלה לגבי מים

אני רוב הזמן מניקה (לקראת גמילה)ורק עכשיו התחלתי עם מוצקים, ופתאום לא הייתי בטוחה... בן 6.5 חודשים, שאני נותנת לו לשתות מים, האם אני צריכה להרתיח

Nיקי שלי

New member
קנינו את

המים המינרליים החדשים עם הציור של המוצץ- אקוה נובה. גם אותם צריך להרתיח?

galit74

New member
כן.

מים מינרלים מכילים יותר מינרלים אך לא נקיים מחיידקים.

מוק מוק

New member
קראתי בידיעות אחרונות

אני חושבת שזה היה השבוע, שהציור של המוצץ זו הטעייה, זה מים רגילים שגם אותם חייבים להרתיח. וחוץ מזה זה לא מים מינרלים זה מים רגילים שעברו סינון ואחר כך הוסיפו להם כל מיני תוספות. אני גם הרתחתי עד גיל שנה זו ההמלצה.

T noki

New member
כל מים צריך להרתיח - עד גיל שנה

גם מים מינרליים וגם מי ברז.

מצוקית

New member
כמובן. עד גיל שנה יש לתת רק מים

רתוחים, אני נתתי לבן שלי מים רתוחים כמעט עד גיל שנתיים.

monshu

New member
|נשלצ| שאלה לגבי סטרליזטור ../images/Emo3.gif

משהו לא ברור לי לגבי הסטרליזטור
אם אני מחטאת את הבקבוקים אבל אז שמה אותה ליבוש במייבש בקבוקים והם עומדים שם יום שלם (כל ערב מחטאת את כל הבקבוקים) האם הם בכלל נשארים מחוטאים? הרי מהרגע שאני פותחת את הסטרליזטור וחושפת אותם לאוויר הם כבר לא סטרילים... אז מה בכלל הטעם?

eאמא

New member
סטריליות

גם לי נראה מצחיק כל נושא הסטריליזציה המוגזמת של הבקבוק ששוכבים אח"כ באויר הפתוח הלא סטרילי יום שלם. אני הפסקתי להרתיח את המים ולעשות סטריליזציה מגיל חצי שנה שתומר כבר זחל ודחף כל דבר, אבל כל דבר לפה. חוץ מזה קראתי שעודף הסטריליות שאנחנו מגדלים את הילדים לא טוב , וגורם דווקא לריבוי מחלות! לגבי סוג המים- על המים של אקווה נובה היה כתוב שמשרד הבריאות קבע שהם מטעים את הציבור וכי לא מתאימים לתינוקות

הג יולי

New member
יש הבדל בין סטריליות להרתחה של מים

נכון, סטריליות יתרה זה בהחלט מוגזם. במיוחד לתינוקות בריאים. הגוף בהחלט צריך ללמוד להתחסן. חוץ מבחודש הראשון לא עשיתי בכלל סטריליזיה (טוב אבל הוא ינק רוב הזמן). אבל חשוב מאד להרתיח את המים - במים יכולים להיות כל מיני נגיפים וחיידקים שיותר מסוכנים לקשה להם להתמודד איתם.

למעלה