שאלה לגבי מים

אחד55

New member
שאלה לגבי מים

שלום רב, אני בן 39. יש לי בעייה רפואית מאד מטרידה שהולכת ומחמירה. ניסיתי כבר המון דברים, בעיקר תזונה ותוספי מזון. לפי הבנתי ותחושתי בכל יום שעובר הבעייה מחמירה והסיכוי לריפוי הופך להיות אפסי מאחר והריקמה הפגועה הולכת ומתרחקת מ"נקודת הפתיחה". עוד לא התייאשתי לגמרי ואני מתמקד כרגע באנטי אוקסידנטים חזקים. למשל חמוציות, שניתן להשיג בארץ קפואות, הן עשירות בנוגדי חימצון. חבל שבשביל חמוציות טריות צריך לנסוע לקנדה או ארה"ב שם הן גדלות בסביבה עשירה במים. קראתי שמי שלגים מופשרים שזורמים בנחלים במורדות הרים גבוהים עשירים בנוגדי חימצון ויכולים לחולל פלאים ולקדם תהליכי ריפוי. האם מישהו שמע על הנושא ? (מים חיים, healing water, מי קרחונים מופשרים וכו) איפה בעולם יש מים כאלה והאם זה שווה את המאמץ ? תודה.

מה הבעיה?

איך אפשר לעזור ולהמליץ מבלי שיודעים מה הבעיה...... כהומאופתית גם כשאומרים לי מה הבעיה זה לא מספיק ואני צריכה עוד שעתיים של ראיון כדי לייעץ. אולי הבעיה שלך, בכלל לא מגיבה לתוספי מזון ויש צורך בטיפול הרבה יותר עמוק..... כל טוב עירית

אחד55

New member
הבעיה הרפואית היא

סבלתי המון שנים מלחץ בחזה, דקירות, לחץ בבטן (עורק ראשי) וכאבים בידיים. הדבר לא טופל והחמיר. לפני חצי שנה אחרי מאמץ הרגשתי דקירות וכאבים בבטן מלווים בקוצר נשימה, דבר שנמשך כמה ימים. כיום אני לא יכול לבצע נשימות עמוקות אלא רק שטחיות - אחרת נכנס לקוצר נשימה. כל מאמץ קטן גורם קוצר נשימה. מזונות מסויימים (עשירים בחומצון שומן כמו: טחינה, חמניות, שקדים וכו) גורמים קוצר נשימה. אין לי איבחון ברפואה הקונבנציונאלית. לא מצאתי רופא שיתייחס ברצינות לטענות שלי. הבעיה הרפואית היא דינמית ומגיבה לכל סוגי המזון. למשל מזון עשיר בחלבון יכול לגרום להטבה זמנית אבל לאורך זמן הבעיה מחמירה. ככל הנראה רקמת אבי העורקים שלי פגועה וזה משפיע גם על הלב.

איבחון עצמי

ז"א שאתה סובל ממשהוא שלא אובחן רפואית ואתה זה ש"החליט" על דיאגנוזה? ועכשיו אתה גם מחליט לבד על טיפולים שמתאימים לך???. ת'שמע-אם זה אכן ככה, זה לא נראה לי כיוון עבודה נכון. אדם לא מיטיב לטפל בעצמו. לשם כך יש מומחים - וחלקם התקבצו כאן בפורום. מנקודת המבט ההומאופתית שבה אני נמצאת אתה יכול להרויח הרבה מטיפול כזה. בטיפול הומאופתי גם תקבל תובנות מעמיקות יותר למצבך וגם יותאם לך טיפול למקומות שנסתרים מעינך היום. זו באמת המלצה חמה מאד. כל טוב עירית

אחד55

New member
בגלל זה

העדפתי לא לציין את הבעיה הרפואית כי אין לי איבחון ודאי. לא ביקשתי הצעות טיפול אלא מידע על מים שנמצאים בטבע (מי שלגים ומי קרחונים מופשרים) שקראתי שיש להם סגולות ריפוי. לא צריך להיות גאון ברפואה כדי להבין שדקירות בלב, כאבים בדיוק במקום שבו עובר העורק הראשי וקוצר נשימה מעידים על בעיה בלב או בעורק הראשי. אני גם מגיב מצויין לתוספי תזונה שקשורים ללב. אני מקוה לעבור בדיקת CT בקרוב כדי לדעת בודאות את הבעיה. תודה על התשובות.

0 אור 0

New member
אם אפשר להציע

אמנם שאלת שאלה ספציפית שעליה אין לי תשובה, אבל אני חושבת שאם יש לך בעיה מטרידה ומחמירה, אז כדאי להתחיל טיפול רציני - לא במי שלגים או בחמוציות קפואות (ויש לי המון ריספקט לחמוציות) , אלא אבחון הוליסטי וטיפול שיוכל לכוון אותך לדרך להחלמה

אחד55

New member
אני לא יודע מה זה טיפול הוליסטי

ניסיתי כבר את כל תוספי התזונה הכי איכותיים שיש (ואני מדבר על עשרות תוספים) ואת אלה שהשפיעו לטובה השארתי ואני ממשיך לקחת. בין היתר: עשב חיטה זרעי פשתן טחונים תוסף אומגה 3-6-9 דגי סלמון מיץ רימונים תא חמצני תוספים של חומצות שומן חיוניות ניסיתי חמצן אך הפסקתי חמוציות אני עומד לקנות מסחטת שמן פשתן כדי לסחוט אותו בעצמי כי הגעתי למסקנה שנושא הטריות הוא קריטי. אני אוכל רק מזון אורגני לא אוכל מזון מקרור אלא מבשל ואוכל פחות או יותר מקביל לשיטת קינגסטון כלומר בעיקר המון פירות וירקות + דגנים וקטניות. לא אוכל בשר ועוף. רק דגים ולפעמים כבד עוף אורגני לא שותה קפה ואלכוהול, לא צורך סוכר וכמובן לא מעשן. מבחינת פעילות ניסיתי קפיצה בטרמפולינה (שמעשירה את התאים בחמצן) וגם מקלחות קרות. ללכת אני לא יכול אפילו 100 מטר רצוף ולא לבצע שום פעילות גופנית אחרת. לצדדים הרוחניים אני לא כל-כך מתחבר אבל ברור שאני צריך לשנות סביבת מגורים כי הסביבה הנוכחית טעונה ומהווה מכשול לריפוי. מלבד הצד הרוחני האם כל מה שאני עושה זה לא ריפוי הוליסטי ? לטווח הארוך אני מתעניין ב: חמוציות טריות בקנדה דגי סלומון מהטבע בנורווגיה מי שלגים באלפים לפעמים אני תוהה האם יש עוד מישהו במדינה שחי בכזאת משמעת של תזונה וסגפנות מבחינה בריאותית. לא שתיתי קפה ולא נגעתי בסוכר כבר שנתיים. בכל מקרה המצב שלי הולך ומחמיר בקצב מהיר ואני חסר אונים.

0 אור 0

New member
אכן מבחינת מזון ותספים זה נשמע בסדר

אבל לא שמעתי אם בדרך היה איזה מטפל שישב אתך פעם לבדוק את הדרך, ולהציע לך מבט יותר כולל (שזו משמעות המילה הוליסטי כמובן). אני אישית כן מתחברת גם לצד הרוחני, ובפרט מאמינה במגע - אבל אני תמיד מייעצת לכל אדם ללכת בדרך שמתאימה לו, יחד עם זה, לפי התוצאות נראה שהדרך של תזונה בלבד כנראה לא מספיקה לך וחשוב מזה - המילים משמעת - סגפנות - חסר אונים - מצביעות על כך שגם אתה לא חי את התזונה ואורח החיים שלך מתוך הנאה ותחושת שלמות. ולי זה חסר.

אחד55

New member
לגבי תחושת השלמות

אני מאד מאמין בנושא התזונה וגם מוצא שהרבה מהמזונות הבריאים טעימים. בעיקר עם הפירות זו אפילו חוויה לגלות פירות איכותיים וטעימים, דבר שקורה לפעמים. מה שכן התפריט לא מגוון ודי משעמם. הסיפוק הגדול זה כשיש תוצאות חיוביות והיו המון כאלה, וההפך, כשהמגמה הכללית היא של החמרה זה מאד מתסכל וסזיפי למרות שהסבל מהבעיה הרפואית מגמד את המחסור באוכל טעים ש"אנשים רגילים ונורמליים אוכלים". מעבר לכך אי אפשר להנות משום דבר כשסובלים מבעיה רפואית ומודאגים מהעתיד. גם אני הגעתי למסקנה שהדרך של תזונה לא מספיקה. למעשה אני מתחיל להאמין שהסיכוי לריפוי הוא אפסי ואני יודע שזה לא טוב כי לאמונה יש תפקיד מכריע. לגבי מטפלים: הייתי רק אצל נטורופת.

הוליסטי

אומר שלם. ואם שלם- אז גם הצד הרוחני- נפשי. בעקר אם יש לך קושי עם סביבת המגורים, למשל. מעבר לזה, יש סיבה לכך שיש גם פחמן דו חמצני בדם- עודף חמצן עלול לגרום לנזק... חימצוני. מעבר לכך- תחושות שונות באיזור הלב עשויות להיות מושפעות מהקיבה. אמנם הגוף שלנו מדהים, אבל יש לפעמים בעיות פענוח, בעיקר של עצבים שעוברים שכל מיני מקומות. אני שוב מחזק את האמירה של כל אלו שמעלי, מצדדי ומתחתי- תנהג באחריות, ותפנה למטפל. הרבה בריאות והצלחה! שלומי.

לפעמים נכנסים לכאן עם שאלה

מסוימת ויוצאים עם תובנות בנושאים אחרים. שים לב שיש כאן תמימות דעים בין מטפלים שונים בדבר נחיצותו של טיפול ע"י מטפל חיצוני. זה מה שמציעים לך - זו לא תשובה לשאלה הספציפית שלך אבל זה הרבה יותר מתשובה - זו התייחסות למצב. ובענין האיבחון - כהומאופתיתאני פוגשת כל יום אנשים שמגיעים עם כאב במקום אחד ומבינים בהמשך שהסיבה לכאב נמצאת במקום אחר לגמרי..... מקוה שהבדיקות שתעבור יביאו אבחנה נכונה וגם-שתגיע לטיפול המתאים. כל טוב, עירית

אחד55

New member
תודה

לגבי האיבחון: אני יודע שזה נשמע הזוי שאדם מאבחן לעצמו בעיה כזאת חמורה אבל חי את הבעיה בצורה מוחשית כל כך הרבה זמן, וגם העלתי המון אפשרויות אחרות ופסלתי אותן. אם לא המכשול הבירוקרטי של המערכת האטומה, כבר מזמן הייתי מאובחן.

לי זה נשמע כדלקת שיושבת לך זמן לא מועט

תנסה לציין : כמה זמן התופעה הזו קיימת האם בסמוך לתחילת התופעה היתה לך קדחת חום או סימפטוים הדומים לשפעת או משהו בסיגנון, כלומר: חום, ליחה רבה, שיעולים, כאבי שרירים, שילשולים ודומיהם בברכת רפואה שלמה אילן רז

ינוקא1

New member
כדאי מאוד מאוד ללכת למטפל , דחוף.

זו לא בושה , ולא צריך לעשות הכל לבד. אני בטוח שאם תשאל את המטפלים כאן , כולל אותי , כולנו הלכנו לטיפולים שונים למרות שאנחנו מטפלים באנשים אחרים בעצמינו. וסביר להניח לפי התיאור שכתבת שהמטפל ישלח אותך קודם כל לרפואה קונבנציונלית - ודחוף. טיפולים הוליסטיים , הם הרבה יותר עדינים מרפואה קונבנציונלית , הרבה יותר הרמוניים , הרבה יותר מטפלים בשורש הבעיה , וזה תהליך איטי לפעמים. אבל אם המצב כבר התקדם (כפי שנראה מהשאלה שלך) , צריך ללכת לרפואה קונבנציונלית. אומנם שם אין יותר מידי עדינות והרמוניה , אבל מרוויחים זמן יקר. אחר כך תוכל בעזרת מטפל (ולא כדאי לבד) , לטפל בשורש הבעיה.

אחד55

New member
אבל

יש כל-כך הרבה סוגי מטפלים שאין לי מושג באיזה תחום לבחור. אני דוקא מאמין שלטיפולים ההוליסטיים ה"עדינים" יש כוח. אני מתכוון בעיקר לשינוי יסודי בכל מה שקשור לתזונה והכנסת מזונות בריאים (מה שקרוי מזונות על) לתפריט. מודה שלגבי שאר סוגי הריפוי אני קצת סקפטי. אני גם מאמין בניסוי עצמי ובדיקה איך הגוף מגיב כי מבחן התוצאה הוא שקובע. הייתי אצל נטורופט.ש יש מטפל שהציע לי טיפול במגנטים ובחמצן מיוצב (ממוגנט). אשמח לשמוע האם זה מומלץ. לגבי הרפואה הקונבנציונלית: כשהגעתי למיון עם קוצר נשימה נוראי עשו לי צילום רנטגן פרימיטיבי עם מכונה משנות ה-60 שלא מראה כלום. הייתי גם אצל קרדיולוג פרטי שבדק לי רק את הלב למרות שהתעקשתי שהכאבים בקו שבו עובר אבי העורקים הוא התעלם לחלוטין. בדיקות אקו לב מלפני כמה שנים מראות שיש התרחבות מסויימת של אבי העורקים. כנראה בקרוב אעשה בדיקה שנקראת צינטור וירטואלי. הבעיה היא שהרפואה הקונבנציונאלית לא יודעת לרפא אלא רק לתת תרופות ואני לא מתכוון להכניס תרופות לגוף שלי.

Soffi123

New member
סוגי הריפוי

איש יקר, כתבת "שהרפואה הקונבנציונאלית לא יודעת לרפא אלא רק לתת תרופות ואני לא מתכוון להכניס תרופות לגוף שלי" לכן קיימות גם שיטות טיפול אחרות, שאינן מתבססות על חומרים שאתה מכניס לגוף, כגון טיפולי המגע למיניהם (שיאצו, טווינא, בואן, רפלקסולוגיה וכיוב'), דיקור (סיני, יפני) קינסיולוגיה / מוח אחד, שיטות המתבססות על דמיון מודרך, ריפוי באנרגיות ועוד. אני אישית ממליצה על הומיאופתיה (שגם בה אתה מכניס משהו לגוף שהוא כמעט מים בלבד כי החומר שם מדולל כל כך עד שכמוּתו אפסית - אבל בכל מקרה זה נראה לי יותר אפקטיבי ממים נקיים). בחר לך את השיטה שאתה הכי "מתחבר" אליה ותתחיל בטיפול. ככל שתקדים - כן ייטב. תמיד תוכל לפרוש, בכל רגע נתון, אם משהו לא נראה לך. אבל חבל להפסיד את התועלת שטיפול כזה יכול להביא. לדעתי, חבל להתרוצץ עד קצה העולם לפני שמיצית שיטות יעילות אחרות שנמצאות קל"ב והוכיחו את עצמן במקריןם רבים.
הרבה בריאות ואהבה סופי

אחד55

New member
לגבי המים

המים שעליהם דיברתי הם לא סתם מים נקיים. אלו מים שבמורדות ההרים ספחו כמויות של מינרלים וצברו מטען חשמלי עקב החיכוך עם הסלעים. הם גם עשירים מאד בנוגדי חימצון. הם בעלי מבנה גבישי סימטרי מושלם בואריציות של כוכב או מגן דוד. הבנתי שלמבנה הגבישי הסימטרי יש השפעה טובה על הגוף. למי ברז למשל יש מבנה "מבולגן". ככל שהמבנה יותר מאורגן המים בריאים יותר. יש ספרים בנושא ויש אפילו ספר בעברית עם צילומים של המבנה הגבישי של המים. יש חוקר יפני שכתב כמה ספרים בנושא והוא בין היתר טוען שמים מגיבים לתפילה, למילים יפות, לחיוך ולאנרגיות שאנשים יוצרים. יש גם את הטענה שזה לא מקרי שגם גוף האדם וגם כדור הארץ מורכבים 70% מים.

ינוקא1

New member
אז אם אתה

מאמין בטיפולים אנרגטיים , אני מציע לך ללכת למטפל טוב בהילינג או בביואנרגיה.

freearth10

New member
גם לדעתי...

זה לא מקרי שגם בנו גם בכדור הארץ יש 70% מיים. אני גם מאמינה שמיים, כמה שיותר קרובים למקורם, הם הרבה יותר בריאים ממי ברז. הייתי משתדלת למצות קודם את האפשרויות בסביבה הקרובה.קח לך קצת חופש מהעבודה ועלה צפונה אל רמת הגולן, אל המיים שירדו ממרומי החרמון. האוויר שם הרבה יותר נקי, המיים יותר צלולים, הצבעים יותר בוהקים. אם היית אצל רופאים מומחים והם שללו בעיות רפואיות אני לא חושבת שהבעיה היא שם. אני כן חושבת שאתה זקוק לטיפול של גופנפש, כי כשאתה בוחן את כל מה שאתה מכניס לגופך - זה לא רק אוכל, מיים,אוויר זה גם הרגשות, המחשבות וכשהן מורעלות לא משנה כמה בריא תאכל הם יחמיצו כל אוכל יבעבעו מבפנים .
מאיה

למעלה