שאלה לגבי מיזוג

זארוס

New member
שאלה לגבי מיזוג

בן זוגי ואני נכנסים באוגוסט לדירה שקנינו (יד שניה)שאין בה מיזוג מרכזי ואין בה גם את התשתית הנחוצה (תעלות או איך שלא קוראים לזה) מאחר ואנחנו אנשים עסוקים אני לא רוצה להשאיר את העניין לרגע האחרון, אז רציתי לשאול: האם ניתן לקבל הצעת מחיר למכירה והתקנה של מיזוג מרכזי מבלי שהמבצע יבקר בדירה עצמה? בכלל, איזה מזגן ממולץ לדירת 3.5 חדרים קטקנטונת יחסית (בערך 90 ומשהו מ"ר)? האם ניתןלסגור באתרי המכירות באינטרנט עיסקה גם למכירה וגם להתקנה? כמה זמן לוקח כל העק מהרגע שאני סוגרת ועד שיש לי דירה ממוזגת וקרירה? תודה מראש

shoulhadida

New member
תשובה בענין המיזוג.

לדעתי כאיש מיקצוע בתחום מיזוג וקירור ועבודות חשמל להתאים הצעה מבלי לבקר בדירה משול הדבר כהתאמת חליפה ללא מידות התוצאה תהיה חוסר התאמה. בעל מיקצוע טוב מתחשב במספר נתונים למשל גג. איטום.חלונות, שמש צל. גודל דירה . חלוקת פיצולי תעלות בהתאם לגודל חדרים ועוד. כאשר תרכוש דרך האינטרנט וחלילה הגודל לא יתאים יהיו מתקנים שיתקינו מזגן זה שידוע להם שלא יספק את הסחורה ולא יהיה אל מי לבוא בתלונות אלה לעצמך. כך שעדיף לקבל המלצה מחבר או שכן לגבי מתקין וביעוץ אפילו של מיספר מתקנים תחליט. הסיכוי לפול קטן יותר מאשר באינטרנט. דבר חשוב לדעת שעדיף לא לשים הכל בסל אחד ולרכוש מיני מרכזי אלה מיספר מזגנים וכל מזגן מחושב בהתאם לשטח הממוזג. מדוע למזג בית שלם כשרק יושבים בסלון. מדוע להמשיך למזג חצי ביית כאשר רוצים לישון בחדר אחד בלבד. צריכת החשמל יעילה ומתונה במיספר מזגנים. שאול מזגנים. עבודות באיזור אשדוד 0505759995

shoulhadida

New member
ושוב לא לשים את כל הבצים בסל אחד.

כנותן שירות למזגנים כשיש מיספר מזגנים ואחד מקולקל אני מציע ללקוח לעבור לחדר אחר עד למתן השירות. הלקוח רגוע והפתרון ישים . כאשר המערכת גדולה הטיפול בה יקר והשימוש ביום יום הוא בזבזני. את ההפרש בצריכת חשמל אפשר לנצל לדברים יעילים יותר.

למעלה