שאלה לגבי מח"ש

השומר

New member
שאלה לגבי מח"ש

אתמול כפי שאם תסתכלו כאן כשרשמתי שהיה לנו מקרה של תקיפת שוטרים (השותף שלי) אז אחד החשודים אמר בהתחלה שהוא פונה עם זה למחש ואחרי זה שאר החשודים התחילו להגיד שהם גם כן פונים למחש עכשיו השותף שלי כשהייתי איתו במיון הוא אמר לי שמחש לא מטפלים בדברים כאלו בגלל שהיו שם הרבה שוטרים (הגיעו בסביבות ה 10 ניידות כשיש יותר מ 2 שוטרים בכל רכב) והם לא אוהבים להתעסק עם העניינים של יותר מידי שוטרים מעורבים בזה (כל שוטר או מתנדב שהיה מעורב רשם מזכר לגבי הכוח שהוא הפעיל) עכשיו זה נכון או שזה לא נכון הקטע הזה עם המחש כי בואו נגיד ככה במידה וזה לא נכון והוא יגיש מחש אז זאת תהיה פעם ראשונה שלי ובמידה והוא יגיש מחש והם לא יטפלו בזה אז בואו נגיד תהיה לי הקלה כזאת (בכל זאת הבנתי שהם מחפשים כל שטות קטנה כדי לדפוק). תודה מראש לעונים

מתנדב

New member
שבוע טוב....

מח"ש יכולה לטפל גם במקרה של עשרה שוטרים וגם למעלה מעשרה,ף אין כמות מסויימת שאז מח"ש מרימה ידיים ולא מטפלת... דבר שני, אם פעלתם נכונה ואתם הותקפתם הראשונים, והשתמשתם בכוח סביר, אזי אני חושב שיש לכם מה להיות רגועים, כמובן שהכל תלוי באופן המקרה שהיה...

השומר

New member
אם זה ככה אז אני לא ודואג

כי כל זה התחיל אחרי שהם התחילו לקלל אותנו ושאלנו אותם למה הם מקללים ואחד התחיל לברוח וביקשנו ממנו להזדהות ואז הוא דפק חפץ קהה על היד של השותף שלי שגרם לו לסדק ואז הם התחילו לחטוף את המכות שלהם

mor romano

New member
לא יעשו לכם כלום...

אל תדאגו בעניינים כאלו מח"ש לא באים לחפש איך לדפוק את השוטרים.. אני מכיר מישהו ממח"ש הוא הסביר לי שמח"ש בניגוד למה שחושבים לא באמת מנסים לדפוק שוטרים הם רק מנסים לשפר את השירות של המשטרה.. בכל מיקרה במיקרה כזה לא יעשו לכם כלום , מקרים שבאמת מח"ש עושים רעש זה הטרדות שוחד ואלימות שגרמה לפציעות קשות כי מזה אי אפשר להתעלם

למעלה