שאלה לגבי מחזור

• פותח הנושא ktv
  • פורסם בתאריך

ktv

New member
שאלה לגבי מחזור

היי בנות הפסקתי לקחת גלולות בפברואר במטרה להיכנס להריון. מאז לא קיבלתי מחזור!!! עשיתי בדיקה ואני לא בהריון. מה עושים? אני כבר לא ישנה בלילות מרוב דאגה שאולי משהו כבר לא בסדר. אנא עצתכן. וללא קשר- מהו איקקלומין?

28קטנה

New member
הי KTV!

שלוש וחצי ? לפנות בוקר? את כנראה באמת לא ישנה... קודם כל זה מאוד נפוץ לא לקבל מחזור סדיר אחרי שמפסיקים גלולות וגם לא לקבל בכלל תקופה ארוכה. הגוף שלך עדיין בהלם וצריך לעבוד על ההורמונים בלי עזרה מבחוץ ... בכל מקרה כדאי ללכת לרופא נשים ולבדוק אם את לא באמת בהריון ואם המחזור ימשיך לא להגיע הרופא כבר יתן לך כדורים שיגרמו להגעת המחזור. איקקלומין זה טיפול להגברת הביוץ אם אני מבינה נכון, אבל יש מומחיות שבטח יסבירו יותר טוב ממני. וחוץ מזה - הכי טוב זה ללכת לישון בלילה בלב שקט ולתת לגוף לעבוד ולהתאזן על עצמו בנחת. בהצלחה!

bapi

New member
../images/Emo88.gifממליצה לך מאוד

ללכת לרופא נשים והוא יתן לך מס' בדיקות לעשות (כגון פרופיל הורמונלי) כמו כן יתכן והוא יחליט לעשות לך מעקב זקיקים (בדיקה שעושים ע"י אולטראסאונד וגינלי - עוקבים אחר התפתחות הזקיקים שמהם יוצאת הביצית - המעקב עוזר לראות אם יתרחש אצלך ביוץ או שלא) בכל מקרה אחרי הבדיקות יוכל הרופא לתת לך תשובות לפחות חלקיות לגבי הסיבה לאי הופעת המחזור. יתכן וזה באמת עדיין בהשפעת הגלולות ואם לא, כדאי לאבחן אם יש איזושהי בעיה כמה שיותר מוקדם - כי הרי חבל על כל רגע לקראת התינוק המתוק שבדרך.
בכל מקרה הרבה הצלחה בהמשך ושנשמע בשורות טובות בקרוב

פּוֹנְג

New member
אם את לא ישנה מרוב דאגה אז שווה

ללכת לרופא שיבדוק. כמו שבאפי כתבה לך. אם את יותר רגועה ממה שכתבת, אז תדעי שיש הרבה בנות שהגלולת עשו להן בלגן בגוף ואחרי שחיכו זמן מה בסבלנות - הכל הסתדר להן. לדעתי, ארבעה חודשים זה בהחלט מספיק זמן בשביל ללכת לרופא ולקבל ממנו כדורים לזרוז המחזור. בהצלחה.

ktv

New member
תודה רבה לכולכן!! שבוע הבא יש לי

תור לרופא ואני מבטיחה לעדכן.

למעלה