שאלה לגבי מודם

mamby

New member
שאלה לגבי מודם

אלרונד, כתבת לי בפורום אורט להיזהר ממודמים יואסבי או פיסיאיי (כששאלתי על חיבור לאינטרנט מהיר). מה כן מומלץ? אני לא כ"כ מבינה בתחום הזה - התעסקתי עד כה רק עם דיאל-אפ. ליהי

מודמים לאדסל

כמו שכתבתי כבר יואסבי ופיסיאיי עושים בעיות במק אפילו בפיסי הם עושים בעיות מדובר במודמים שהם מודמי תוכנה ומי שעושה את העבודה הוא המחשב כך שעל מק יש גם בעיות של תאימות אז לשאלת מה כן כדאי התשובה היא מודמי רשת (אטרנט) כאלה שמתחברים לכרטיס הרשת של המחשב ברובם הם לא עושים בעיות יש שני מודמים היום הסמסונג והeci שניהם טובים הeci עוד יותר טוב בגלל ששינוים קטנים בו מגדירים אותו כראוטר כשהמודם ראוטר בשבילך חיבור לאינטרנט הוא פשוט מהפשוטים שום חייגן ושום בלגאן המודם כבר מחייג לאינטרנט בעצמו עכשיו לשאלה שבוודאי תישאל ,שינוי והגדרת המודם ככזה חוקי לחלוטין אפילו שמעתי על אנשים שהתקשרו לבזק שידריכו אותם להגדיר זאת
אז שורה תחתונה eci בפה מלא

mamby

New member
תודה על התשובה המהירה - ולשאלה

שאולי תישמע מטומטמת - אבל כמו שאמרתי איני מבינה בזה גרוש. מה זה בדיוק ראוטר? כי אני יודעת שיש לנו סיב אופטי של בזק שמגיע לקיבוץ, וכרגע בזק מתקינה עליו ראוטר - שיאפשר את החיבור לבתים. מה הקשר בין הדברים? וסתם לסבר את האוזן - כן, יש מקומות בישראל שהאינטרנט המהיר טרם הגיע אליהם!

ראוטר=נתב

שהוא בעצם מנתב את התקשורת מפה לשם במקרה הזה בין הרשת החיצונית לרשת הפנימית הראוטר שבזק מתקינה אצלכם בקיבוץ הוא משהו גדול ויקר את צריכה משהו קטן שבעצם מנתב את החיבור בין האינטרנט דרך התיווך של הראוטר של הקיבוץ לשאר האינטרנט בשבילך זה יהיה שקוף בהצלחה

למעלה