שאלה לגבי מבוא לילד המיוחד

מיטלוש8

New member
למה שלא יחתמו 100% מהסטו'?

הרי לכולם זה לא טוב, כי אפילו אם יש לך כמה שיעורים באותו יום, עדיין יוצא שיש לפחות 2-3 חלונות רצוף, בואו ננסה להילחם על זה ונראה אם זה יצליח, להפסיד אין לנו יותר מידי מה...

מיטי3

New member
כי אנשים הכניסו קורסים בחלונות

אם את רוצה לקחת את זה על עצמך ולנסות- בבקשה!

אירית ז

New member
ייאאאאלה מיטל ברעל

קחי יוזמה ותצילי אותנו מ-8 שעות חלון!!!! לכי על זה........

shishcu

New member
שאלה לגבי מבוא לילד המיוחד

שלום כולם! מה נשמע? רציתי לשאול אם מישהו אולי יודע מה קורה עפ הקורס מבוא לילד המיוחד בסמסטר הבא. באיזה שעה הקורס? לפי מה שכתוב במערכת שעות הוא ב8 בבוקר, לא יודעת מה איתכם, לי זה ממש לא נח- קורס ב8 בבוקר ואז חלון עד פסיכולוגיה ב18,מה דעתכם בעניין? מישהו יודע אם זה בטוח ב8? אולי אם לכולם זה לא נח ב8 אולי אפשר להעביר את הקורס לשעה מאוחרת יותר....צריך לבקש בקשה מיוחדת? בקיצור- תחשבו על זה, ובואו נזיז עניינים כי אם באמת צריך לבקש בקשה כדאי לעשות זאת בהקדם שיהיה לילה טוב שירה

מיטלוש8

New member
איזה רעל.. חבל לך על הזמן...../images/Emo123.gif

אבל האמת שיש פה ממש בעיה כי אנשים קבעו לעצמם קורסים, כל אחד בשעה אחרת ואני כמעט בטוחה שלא נצליח למצוא שעה שמתאימה לכולם, אבל תאמינו לי, הלוואי, פשוט זוועה... קורס ב8 בבוקר וקורס ב6 בערב.. יותר גרוע מזה לא יכול להיות...

אלכסשה1

New member
מה העניין? מה הפסימיות?

להיות פסימית זה לא התפקיד שלי? חחח סביר להניח שלא תהיה ברירה ונצטרך לחכות כמה שעות טובות, אבל תמיד אפשר לנסוע לאנשהו בין לבין :p או לשבת בספריה (חחח ולהפריע לספרניות) למרות שזה יחרפן לשבת 8 שעות... אפשר אממ... לא יודעת נו.. לעשות פעילות מעניינת... גיבוש כיתתי/מחלקתי?? אולי לעשות ספורט? ללמוד למבחן? לספר בדיחות? שעת סיפור? שעת שירה? ביאליק? דברים שאנחנו כתבנו? אם אתם רוצים אפשר להביא אורגנית ואני אנגן לכם באיזושהי כיתה... יש גם עוד אנשים מוכשרים במוסיקה בכיתתנו ;) קיצור, הסוף לפסימיות (שאני אשפשף? יש לי סילית... - לא קשור, סתם ככה ) :)))

מיטלוש8

New member
אני אגיד לך למה פסימיות...

כי אם אני רוצה לעבוד, אז זה לא לפה ולא לפה, אי אפשר לעבוד בוקר, ואי אפשר לעבוד ערב, שלא נדבר על העובדה שתקועים 8 שעות באונ'... בסמסטר א היו לי 4 שעות חלון והתחרפנתי לגמרי, אז 8? ולנסוע ולחזור לא בא בחשבון כי חבל על הכסף, בקיצור, מצטערת, אבל הפעם תפסתי את תפקיד הפסימית...

אירית ז

New member
אלכס.. נראה לי שנכתיר אותך לא' פעילויות..

את תהיי אחראית כל יום שלישי על ההווי החברתי ולמצוא פעילות שתעזור לנו להעביר את הסוף המר.... חחחחחחחחחחח מה את אומרת?!?!

אלכסשה1

New member
אני?

חחחח לא נראה לי שאני מתאימה לתפקיד :p חחח אבל תמיד אפשר למצוא משהו... סיעור מוחין משותף של כולם...

למעלה