שאלה לגבי כיבוש...

B l a c k ICE

New member
שאלה לגבי כיבוש...

מישהו פעם כבש כפר? האם אני יכול לכבוש כפר יחיד? כלומר שלבעלים אין עוד כפרים אחרים?

The Farmer1

New member
כבשתי כבר הרבה כפרים

אתה לא יכול לכבוש ממישהו שיש לו רק כפר בודד. אפשר להרוס את הכפר עד היסוד אבל לא ניתן לכבוש אותו.

B l a c k ICE

New member
האמת?

הוא צמוד לכפר לידי. והוא כבר היה עם שני מתיישבים. המממ... אולי אני אתן לו לבנות כפר שני כדי שאוכל לכבוש אותו?

Nir and Beer

New member
נותן לך המון דווקא

אתה מקבל כפר בנוי חוסך ים של משאבים של המבנים שכבר בפנים נקודות תרבות ליום קופצות שדות כבר בנויים לכבוש כפר של פופ 500-800 זה מעולה , הכל שם בנוי פיקס כבר הדבר היחיד הוא שכשאתה כובש כפר, אם האוכלוסיה של החשבון שכבשת קטנה משלך, אז בכפר שכבשת כל המבנים יורדים בדרגה אחת כלומר, אם כל השדות היו על 10 אתה תקבל את זה על 9

מבחינה הגיונית מישהו שרואה שתוקפים לו את הכפר

ועומדים לכבוש אותו יעדיף להרוס את המבנים לא?

The Farmer1

New member
יעדיף להתגונן

אבל אם אין סיכוי אז אפשר להרוס את הבניין ראשי שדות חיטה מחסנים שוק שיקום של כפר במצב כזה ללא זהב הוא כאב ראש גדול של ימים רבים.

אבל אם מישהו תוקף אותו עם צ'יף

וברור שהמטרה שלו היא לכבוש את הכפר עם המבנים ואין לך דרך להתגונן לא תעדיף להרוס את כל הבמנים בכפר ככה שאם הוא יצליחלהשתלט עליו הוא יקבל כפר ריק ויצטרך לבנות אותו מחדש? מה שהוא היה יכול לעשות גם בלי לבזבז תקיפות עם צ'יף/ציפטן/סנטור?

ors211

New member
באותו הקשר

אם אני רומאי וכבשתי כפר גאלי האם הכפר ישאר גאלים ? אני יוכל לייצר בו חיילים גאלים ולחלופין לפתח ממנו עוד כפרים גאלים ?

shakel32

New member
לא חד משמעי

יתרה מזאת: אם היו בכפר לוכדים הם יעלמו... ולפי מה שזכור לי אם יהיו נקיקים מכפר גאלי ואתה לא גאלי הם גם הולכים לא? כי אלה נקיקים מסוג אחר ... או שאני טועה?

shakel32

New member
השאלה היא קצת אחרת מרק נשארים או לא

נקיק גאלי על 10 שווה 2000 הסתרת משאבים...נקיק לא גאלי הוא 1000... כשרומי\טיוטוני כובש נקיק גאלי הוא נשאר על 2000? או שהוא יירד ל1000?

למעלה