שאלה לגבי ילדים

• פותח הנושא or876
  • פורסם בתאריך

or876

New member
שאלה לגבי ילדים

שלום רב עינת, שמעתי על הפורום דרך חברה שלי ואני מאוד מעוניינת לשאול אותך לגבי הילדים שלי, האם תוכלי להגיד לי משהו לגבי האופי ועל סיכוייהם להצליח בחיים בתחומים שונים: התחום הלימודי, החברתי וכדומה. הבת: שם: 5,4,6 משפחה: 3,9 תאריך לידה: 5 ביוני 1996 הבן: 1,6,2,3 3,9 תאריך לידה: 13 ביולי 1999 תודה מראש על כל מידע שתוכלי לתת לי.

עינת

New member
אור ../images/Emo13.gif

התשובה היחידה שאתן לך היא: תני להם לגדול בשקט אין כל סיבה להתעסק בנושא הילדים אלה אם כן קיימת בעיה וכיוון ששאלתך נובעת מתוך סקרנות הרי שאיני רואה כל טעם להתערב בחייהם. הרבה חם ואהבה,תמיכה וקבלה זה מה שילדים צרכים...
שפע ו
עינת

or876

New member
הסיבה ששאלתי

עינת שלום רב. תודה על תגובתך. אני מסכימה שצריכים לתת לילדים לגדול בשקט ועם הרבה אהבה. אך שאלתי מאחר ובהחלט יש לי מקום לדאגה לגבי שני ילדיי, בעיקר לגבי הבת, שנמצאת בטיפולים מיוחדים (בהתפתחות הילד) מאז היותה קטנה מאוד, והבן לאחרונה אף הוא התחיל בטיפולים כאלה. לאחרונה אני די שואלת את עצמי מה יהיה איתם בעתיד, לא רוצה לדאוג אבל לא יכולה שלא. יש לי תחושה שיהיה להם מאוד קשה בחיים עקב הבעיות שלהם, ומדובר בעיקר בבת אבל כנראה גם בבן למרות שהוא עדיין צעיר מדי לאבחון סופי. האם תוכלי לשפוך קצת אור על השאלות שלי ואולי להרגיע אותי?

עינת

New member
אור ../images/Emo24.gif

כעת על אחת כמה וכמה איני חושבת שיש מקום לשאלה במסגרת הפורום, יהיה בזה חוסר אחריות מצידי לעסוק בכך. רק אומר לך ששני ילדייך הם בני אדם מאוד מאוד יצירתיים ורגישים. אל לך לחשוש לגבי העתיד,כל אחד מהם ימצא את מקומו בחיים,הרבה ילדים שסבלו בשנותיהם הראשונות מבעיות התפתחותיות צמחו לאנשים נפלאים ומוצלחים. מנסיון אישי,כאם לילד דיסלקט החשוב ביותר הוא לחזק את הצדדים היפים באשיותם ולתת להם הרגשה ברורה ומוצקה שאת מאמינה בהם ובכוחם (גם אם הסביבה עושה אחרת). כמנהלת מעון לפעוטות לשעבר ומנחת קבוצות הורים,אשמח לשוחח איתך טלפונית ולחזק את ידך,גם אם אין הדברים שייכים לנושא הפורום.הטלפון שלי מופיע בהודעת המנהלת בראש הפורום ואת מוזמנת ליצור קשר.
שפע ו
עינת

למעלה