שאלה לגבי טסט.

E G the men

New member
שאלה לגבי טסט.

שלום לכולם. עברתי טסט פנימי ואני עומד לגשת לטסט, האם יש דברים שהטסטרים שמים עליהם דגש פחות? כלומר האם ישנם טעויות שהם פשוט יחליקו אותם? אני יודע שהכל תלוי באותו טסטר אבל פחות או יותר? תודה לעונים.

רן88

New member
למה בדיוק אתה מתכוון? ההגדרה של

אנשים לדברים קטנים וגדולים תלויה גם בשואל, לא רק בטסטר.

E G the men

New member
למה אני מתכוון?

אםםם, תשמע לא יודע בדיוק איך להסביר לך, כמו במבחן שאתה עושה בביצפר, יש טעויות שהמורה מורידה פחות ויש טעויות שהיא מורידה יותר. בטסט יש טעויות שיכשילו אותך אז אני שואל האם יש טעוית שלא? כמו למשל נכבה לך האוטו בתחילת נסיעה, לא עקפת כשהיית צריך, וכו' וכו'?

m o s h 1 0

New member
כשצריך לעקוף

ואפשרי - עוקפים. אחרת מכשילים על חוסר ביטחון. אם נכבה לך האוטו פעם אחת, זה מתקבל. פעם נוספת כבר לא. בהצלחה!

m o s h 1 0

New member
אבל....

למה לחפש איפה לחפף?
זה גם תלוי בטסטר אם הוא קפדן יותר או קפדן פחות, ובדר"כ נשמע שהם קפדנים מאוד
תעשה כל מה שצריך, תראה שליטה באוטו, שאתה יודע מה אתה עושה ותעבור בלי להקל על עצמך פה ושם

E G the men

New member
כן תשמע סה"כ אני נוהג די בסדר.

אני שולט באוטו טוב מאוד( אני נוהג כבר מגיל 12, מי לא לקח את האוטו של אבא לסיבוב על השכונה עם החברה בארגז?
) אבל מרוב שאני רוצה את הרישיון כל כך אני נלחץ...
אבל ננסה, מה יכול להיות. אהה עוד דבר, יש איזהשהוא דימיון בין טסט פנימי לטסט רגיל?

adidas88

New member
לא ממש

חוץ מהעובדה שאתה נוהג ומישהו בוחן אותך ואומר לך ימינה שמאלה ואתה משלם על הטסט והוא עושה לך מסלולי טסטים -לא אין שום דימיון

m o s h 1 0

New member
גם אני.

היה לי היום. לא רציתי לכתוב כאן כי אני יודעת שהיו משאירים אותי פסימית
אבל בסדר. לא קיבלתי ברקס, לא נגיעה בהגה, נהגתי טוב ובביטחון. החניה הייתה פאשלה. אני יודעת שפשוט תאחלו לי בהצלחה בטסט הבא...
אבל אני עוד אופטימית.

adidas88

New member
למה את ככה?

הפורום לא פסימי.... אם היית שואלת ומתעניית אז היו אומרים לך שבד"כ לא מכשילים על חניה כי את לא מסכנת את שאר הציבור אם החניה לא יוצאת טוב. אם היית שואלת הרוב היו אומרים שכנראה שעברת ושיהיה בהצלחה. אבל לא שאלת!

m o s h 1 0

New member
נתת לי תקווה ../images/Emo13.gif

לא התכוונתי לומר שהפורום פסימי, התכוונתי שאני לא הכי בטוחה שעברתי ובואי נגיד שזה הפחד לראות את התגובות. אני מאוד מודה לך, הלוואי וזה נכון

adidas88

New member
עדיף לך לשמוע דעות של אחרים

כי אז את יודעת פחות או יותר למה לצפות ולא נכנסת סתם לסרטים-זאת דעתי לפחות. לא נורא, החלטה שלך-שיהיה בהצלחה!

Freemee

New member
הממ לגבי טסט פנימי

אני לא שילמת על הטסט הפנימי. האם רוב מורי הנהיגה לוקחים על טסט פנימי או שמעתם על עוד מורים שלא לוקחים כמו המורה שלי?

m o s h 1 0

New member
רובם דורשים תשלום

במקרה של חבר שלי - הוא לא נדרש מהמורה לשלם, כיוון שהמורה שלו הוא המורה היחיד בביה"ס (הביה"ס שלו) ולכן הוא גם הטסטר. הוא שילם כרגיל על השיעור שבו נבחנה הנהיגה שלו.

m o s h 1 0

New member
זה שונה

בטסט פנימי מחליקים על טעויות בדר"כ ובחיצוני כמעט ולא.

ran 15

New member
הם בעיקר בודקים איך אתה מטיס..

אם אתה מטיס טוב אז עברת!...
בהצלחה.

למעלה