שאלה לגבי טסט

emkv12

New member
שאלה לגבי טסט

עשיתי טסט באופנוע a1 עברתי את המגרש בטסט עשיתי הכל טוב חוץ מדבר אחד עצרתי לפני המעבר חצייה לתת להולכי רגל לעבור ובטעות לפני שעצרתי שמתי ניוטרל במקום ראשון אז שהאופנוע כבר עצר וראיתי שהאופנוע על ניוטרל היתי חייב להוריד את רגל ימין בשביל לשים הילוך ראשון ..לשניה אחת הורדתי את הרגל..ובאתי עם מדים גם לטסט..יכשילו אותי על זה?

emkv12

New member
וחוץ מהמדים..מכשילים על טעות כזאתי?וזה רק זה

וחוץ מהמדים מכשילים על טעות כזאתי?וזה רק זה רק הטעות הזאת אפילו לא נחשבת טעות בקושי

Mיסטריון

New member
קצת יותר ברצינות

אין שום בעיה לעצור, להוריד את הרגל הנכונה (שמאל) ולהחליף בין הרגליים ע"מ להכניס לראשון. אם הבוחן התרשם כי אתה שולט באופנוע ולא הוא בך, אתה תעבור. לי לדוגמה, פעמיים נכבה האופנוע (שסירב להיכנס לניוטרל בכל תוקף) בטסט שלי ועברתי. קח בחשבון שהם (הטסטרים) יודעים שהאופנועים של לימודי הנהיגה בעייתיים בד"כ בהילוכים ובקלאצ', בגלל, ובכן, שלומדים עליהם נהיגה.. (אין מילה כזו "כזאתי"..)
בהצלחה!

emkv12

New member
זה מה שהיה....

עצרתי את האופנוןע לגמרי הורדתי רגל שמאל ואז ראיתי שהאופנוע על ניוטרל הורדת רגל ימין שמתי הילוך ראשון והעלתי שוב את הימין..שניה אחת היא היתה למטה..וגם לא בטוח שהוא ראה את זה וגם אם הוא ראה אתה חושב שמכשיליםי על זה?

Mיסטריון

New member
אם לא עברת את הטסט, לא זו הסיבה.

מה שתיארת היא התנהלות תקינה לחלוטין. זה נורמלי וקורה לפעמים שאתה לא נעמד במקום בהילוך ראשון (כמו בבלימת חירום למשל). סדר הפעולות שלך היה בסדר גמור. אין סיבה שתיכשל מסיבה זו.

h a j b i

New member
נשמע אידיוטי להכשיל על דבר כזה

מצד שני אותי הכשילו בטסט ל - 500 על אי מתן זכות קדימה. באתי לטסט אחרי ניסיון על 50 סמ"ק כשליח. לרכב כבר ידעתי וממש ביציאה מהגרש היתה לי פניה שמאלה והגיע רכב שהיה מאוד רחוק ולכן בטבעיות עברתי. הרכב כלל לא היה צרי לשנות את מהירות נסיעתו בגללי ולכן לא באמת היה מדובר במתן זכות קדימה אבל הטסטר עצר ליידי והתחיל להטיף לי. כמובן שהיה ברור לי שכבר נכשלתי.
אז שוב המדינה הצליחה לעשוק ממני עוד כמה מאות שקלים. בקטנה, שיהיה להם לתרופות (בשיא הרצינות! סל התרופות לא נראה משהו
)

madmongo

New member
צריך מורה מקומבן. אחרת לא ברור לי איך עברתי

טסט, בלי לגשת לכזה. סוף שיעור חמישי בנסיון לשדרג לרשיון A (רק מגרש. לא יוצאים לכביש). המורה אומר לי : "תעשה את המגרש מהתחלה ועד הסוף, כמו שצריך. נראה אם אתה מוכן לטסט". סחבק יוצא לדרך ומפליא בשמיניות כמו בספר. בסוף הסללום- "תתחדש, עברת טסט. גש לשלם האגרה". "עלאק אתה..."

madmongo

New member
אוי נו, שכחתי לציין- בוחן רשמי היה באיזור

המורה מכיר אותו וכנראה ביקש ממנו שיעיף מבט חטוף בבחורצ'יק שמפליא בסללומים. אני לא הבחנתי בבוחן. כך עשיתי טסט בלי לדעת שאני בטסט.

avi elbaz

New member
אני חושב שזה רעיון נפלא.

לעשות טסט בלי לדעת שאתה בטסט ובלי להיות בלחץ. תאר לך שאתה משלם אגרה לטסט בתחילת הלימודים, אתה עובר את כל השעורים, עד שהמורה מחליט שאתה ועוד תלמידים אחרים למשל, המורה מזמין בוחן ללא ידיעת התלמידים והבוחן מחליט מי עובר ומי לא.

למעלה