שאלה לגבי טכניקה

שאלה לגבי טכניקה

מה לעשות - יבש לנו קצת למטה ואנחנו משתמשים בשמן תינוקות כדי להקל על העניין. האם זה עלול להקשות על כניסה להריון? מישהי יודעת? ועוד משהו אנחנו גם מנסים את השמן ג'ל החדש. זה טוב? לא טוב? תודה...

blue4u2

New member
ברוכה הבאה והשואלת ../images/Emo13.gif

קודם כל למה את מתנצלת, "מה לעשות....יבש לנו..." - אין בזה שום פגם/פסול. גם אנו עושים שימוש בשמן תינוקות לסיכוך ועובדה היא שנקלטתי להריון (שלצערי לא נשמר, אבל זה לא קשור). שמן לא מקשה על כניסה להריון בשום אופן אז אל דאגה. אגב, אם כבר שמן תינוקות אז לעשות שימוש רק בזה עם הפקק הירוק של ג'ונסון שמכיל אלוורה כי הוא לא גורם לבעיות (דלקות/פטריות) ועדין יותר. לא ברור לי מה זה ה"שמן ג'ל החדש" שכתבת... שיהיה חלק ובהצלחה!!!!!!!

פּוֹנְג

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

אני לא יודעת בנוגע לשמן תינוקות מה שאני כן יודעת ששמן תינוקות נספק בגוף ולכן אולי יכול להיות מצב שאחרי זמן מה שוב לא יהיה חיכוך נעים ויבש. מה שמומלץ זה נוזל סיכה על בסיס מים. שמות וכאלו אני ממש לא יודעת אבל בכל בית מרקחת ידעו לומר לך. גם אני לא מכירה את השמן ג'ל החדש. העיקר שיהיה לכם נעים

m i c h a l y

New member
אני קראתי בכמה מקומות

ששמנים מסוג זה אינם מומלצים לשיפור החיכוך. בלי קשר להריון, תמיד מומלץ כמו שפונג כתבה להשתמש בחומר סיכה על בסיס מים. בחנויות הסקס מוכרים כמה סוגים וגם בבתי המרקחת. בהצלחה וברוכה הבאה

blue4u2

New member
הרשו לי לתקן אתכן בנות../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

שבהמלצת רופאי נשים מומחים מאוד ומקצועיים ביותר - שמן תינוקות (כמו שכתבתי עם אלוורה) - מומלץ ביותר לשם סיכוך ולא גורם לשום בעיות שהן, להיפך הוא לא מתייבש/דביק כמו ג'לים מסוג KYג'ל שנמכרים בבתי מרקחת והרבה יותר נעים למגע!!!! שוב - אחרי שעברתי הנחיות רופאים מקצועיים בתחום של "יובש" בנרתיק, אז אין ממה לחשוש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מנסיון

zamzam

New member
|יש פתרון יעיל יותר. פתיליות לנרתיק

השתמשתיבהן לפני כמה זמן. שפעילות למשך 3-4 ימים. רופא הנשים שלי המליץ לי עליהן ושמן REPLENS ריפלנס. מומלץ.

למעלה