שאלה לגבי חלום

AEOLIAH

New member
שאלה לגבי חלום

חלמתי שאני נמצא בשטח פתוח ורואה טיל מתקרב לכיוון שלי ומתפוצץ ממש מול העיניים שלי אני רואה אותו נוגע בקרקע ואז יש אור גדול ואז אני רואה שכלום לא קרה לי ואני באותו מקום מה זה אומר?

חלום שאחכ היה באותו יום: חלמתי שאני נצמא כזה במקום שנראה כמו ת"א רק בהרבה יותר גדול ויותר טכנולוגי ונקי ומתופח וחדש כזה עתידי, אני רואה בניינים גדולים ואחריהם אני רואה ים גדול.(כדי להגיע לים צריך ללכת בערך 20דק)

ינוקא1

New member
אני בדיעה שרק אתה יכול לפרש

את חלומותיך.

רק לפעמים נדרשת הנחיה.

AEOLIAH

New member
חשבתי כך:

הטיל מסמל את זה שאני מוגן וזה שהוא נוחת ולא קורה כלום מראה שלא ייקרה לי כלום ואני בהשגחה = וגם יכןל להיות פחד ממות.

החלום השני עם הים מראה שאני בקרוב מתקרב לחיות עם עצמי בשלווה באהבה עם עצמי ויהיה יותר קל

AEOLIAH

New member
הזוי אבל מישהי שענתה למישהו אחר לבעיות שלו

בפורום תמיכה נפשית למבוגרים היא ענתה למישהו ורשמה לו:

אתה לא ערס עצמי...
אתה תצליחי ואת חזקה ואת תתקדמי בחיים
ואת תיהיה מאושרת ואת תאירי תאמיני בזה

ההרס העצמי = הפצצה שאני חושב שאני כל הזמן הורס ומנסה להרוס את עצמי ולא מצליח כי אני תמיד בסוף יוצא מזה ובחלום אני לא מת מהפצצה .
אתה תצליח ואתה תהיה חזק ואתה תתקדם בחיים ואת תיהיה מאושר ואתה תאיר תאמין בזה = ההצלחה והחזק היא הביניינים,ההתקדמות = היא הדרך אל הים, האושר = הים.

אני בהלםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם

neophile

New member
מעניין מאוד ! גם לי היו חלומות מאוד דומים

שזכרתי אחרכך הרבה זמן .

השפה הפנימית

החלום הראשון נשמע לי בערך כמו סיפור בתמונות שאומר, במידה ונתרגם אותו למלים, משהו כמו "אתה רואה משהו מסוכן שמתקרב אליך ועושה רושם ורוח, אך ברגע שהוא מגיע למגע עם המציאות, הוא מתגלה כחסר משמעות, כבלתי קיים, אל מול אור המודעות שלך", או משהו כזה.

החלום השני נשמע לי קצת יותר אישי - אני לא יודע מה הדברים מסמלים עבורך. אולי משהו בכיוון של חיים (כולל "העצמי") מסודרים, מאורגנים, מטופחים, משודרגים, נקיים וכולי, תוך שהאינסוף (או משהו טוב ו"רטוב" אחר) קרוב ונגיש; ועשוי להיות קרוב ונגיש אפילו יותר?

למעלה