שאלה לגבי חולשה

opalit

New member
שאלה לגבי חולשה

שלום שוב
, אני חייבת להגיד לך (ברבורה לבנה) שהחבר'ה היותר מבוגרים פה(הסובלים מאולקוס) אוכלים בננות ירוקות בגלל שקראתי פה בפורום...
לשאלתי: רציתי לשמוע דעתכם, אני חשה חולשה בגוף באופן כללי ובכל פעם באיזור שונה בצורה מוגזמת יותר. קבעתי תור לבקר רופא. אדם שעוסק ברפואה לא קונבנציונלית, המליץ לי לשתות חליטה של פטרוזיליה, בטענה שזה מנקה את הקיבה, ועוזר למערכות הגוף ובלי קשר גם לעור הפנים. תודה ושבת שלום :).

0 אור 0

New member
הי אופאלית

חליטה של פטרוזיליה מצויינת לשיתון ולהורדת בצקות (ואגב גם מכילה ברזל ומינרלים נוספים) - מצד שני היא עלולה להיות מסוכנת למי שנמצאת בתחילת הריונה. לא ברור לי בכלל הקשר דוקא לחולשה. אם את מאמינה ברפואה משלימה (אני מאד מאמינה!), אזי בהחלט כדאי לךלהיעזר במומחה מהתחום שיסייע לך למצוא את הגורם לחולשה ולטפל בבעיה - אבל להציע פתרון אינסטנט בהחלט לא מתאים לעוסקים בתחום. מנסיוני, לבעיות רבות הרפואה המשלימה עוזרת טוב ויסודי יותר מאשר הרפואה הקונבנציונליות - בעיקר לבעיות שהן מערכתיות, בעיה של איזון. אם קבעת כבר תור לרופא, אני מציעה לך לחכות לאבחנת הרופא, ואתה תגיעי אלינו לראות מה הטיפול הנכון והמתאים לך (גילוי נאות: הכותבת הינה מנהלת פורום רפואה משלימה בתפוז)

opalit

New member
בגלל זה אני כל כך ../images/Emo23.gif

לקרוא אותך... תודה על העצה אני אחזור.

אופלית יקרה,

קודם כל - שמחה כי עלה אחוז אוכלי הבננות הירוקת + דבש שתי כפות נא לזכור, בקרב סובלי האולקוס. נשאיר את הרופאים בלי עבודה
באשר לחולשה - רבות סיבותיה, ממתח ועבודת יתר, עבור לכל המערכות בגוף כולל המערכת החיסונית, מחסור בברזל ובווטמין 12 B ועד חוסר איזון מערכתי ומחלות ויראליות. צדקה אור באומרה כי השלוב של רפואה קונבנציונאלית - יביא עימו את התוצאות לסיבה - ומכאן נוכל לעזור בתרופות ומענה של הסבתות. נשמח לשמוע מתי ואיך מתבטאת החולשה. ועד אז שמרי על כוחותייך והחזיקי מעמד.

למעלה