שאלה לגבי זקיקים

סנונית 1

New member
שאלה לגבי זקיקים../images/Emo53.gif

אני אחרי הזרעה שנכשלה שבה הגבתי לטיפול מצויין אך לצערי התוצאה לא היתה מה שייחלנו לו. (6 זקיקים , 3 בכל צד) היום הייתי אצל הרופא אחרי 7 ימים של גונל F שתי אמפולות וניצפו 4 זקיקים אחד בצד ימין ושלושה בצד שמאל וגודלם הוא : 18, 10/15, 10/17 ו 10. עשיתי היום בבוקר בדיקת דם והתוצאות: ESTRADIOL 1549 PROGESTERON 4.5 את ה LH שכחו להקליד במעבדה ולכן לא עשו את הבדיקה ולכן אני צריכה לחזור שוב על הבדיקות מחר. יש לנו בעייה של מורפולוגיה 5% . לדעתכן הזקיקים בסדר ? תוצאות הבדיקה בסדר? כי ד"ר ברקוביץ רוצה לעשות את ההזרעה ביום רביעי או חמישי. מה דעתכן? תודה למי שהגיעה עד כאן ותודה מראש לכל מי שתגיב.

chompi1

New member
סנונית, שיהיה בהצלחה

לא מומחית גדולה, אבל נראה לי שהכל בסדר. זקיק גדל ביום בממוצע בין 1 ל- 2 מ"מ, כך שעד סוף השבוע (רביעי/חמישי) הם יספיקו לגדול עוד. הפרוגסטרון מעיד על כך שעוד לא היה ביוץ, אבל הוא מתקרב. לא יודעת לגבי ה- e2. סה"כ נראה שהכל מתפתח כמו שצריך. מה היה המצב של הרירית? בכל מקרה, שיהיה המון בהצלחה החודש, ותרגישי טוב!

יולי 154

New member
סנוניתי, אנחנו יד ביד

אני הולכת היום למעקב זקיקים ונראה מתי תהיה ההזרעה. מחזיקה אצבעות לחודש הזה שתהיה הזרעה מוצלחת לשתינו! אגב, את עושה הזרעה אחת או שתיים בכל מחזור? לי הרופא המליץ על שתי הזרעות.

סנונית 1

New member
היי יולי../images/Emo24.gif

אני עושה אחת ואז נוקי נוקי בערב, מקווה כבר להצליח.

פּוֹנְג

New member
לדעתי הזקיקים צריכים לגדול עוד קצת

אבל ממש לא הרבה, זה של ה 18 הוא זה שאני בונה עליו שיכניס אותך להריון
הפרוגסטרון מראה שאת ממש לקראת ביוץ. אז שיהיה בהצלחה ביום רביעי

אפרסקה

New member
סנוניתי המון המון הצלחה!!

אני עדיין לא ממש מבינה בזקיקים אחרי גונל אף אבל מחזיקה לך אצבעות! אגב גם אני מתחילה גונל אף.

אפרת12

New member
נראה לי, עד כמה שהבנתי מגעת

שיש לך פה 3 פיצים פוטנציאליים לפחות. ונראה לי, שד"ר ברקוביץ, שהוא גם הרופא שלי - יודע על מה הוא מדבר.

may9

New member
הי סנונית

רציתי לשאול אותך שאלה: אני בת 30 ומנסה 7 חודשים. בבדיקת זרע מצאו גם אצלנו מורפולוגיה של בין 5 ל 6 אחוזים תקינים. הרופא שלי דבר אמנם על אפשרות של הזרעה אבל זה נראה לי מאוד מפחיד ואני מעדיפה להתחיל לקחת איקקלומין ולעשות מעקב זקיקים. את התחלת ישר בהזרעות? אם כן אני אשמח אם תכתבי לי מה היו השיקולים. תודה והמון המון המון בהצלחה

סנונית 1

New member
עוד שאלה לפני שאני בוכה

אז מה שאתן אומרות בעצם זה שיש רק זקיק אחד טוב, וזקיק אחד יש לי בכל מקרה כי אני מבייצת, והטיפול הוא כדי שאני אייצר כמה שיותר זקיקים כדי להגביר את הסיכויים להריון בגלל מורפולוגיה נמוכה. אז מה שאתן בעצם אומרות זה שעברתי את כל הזריקות הכואבות האלו כדי לייצר מה שאני מייצר בכל מקרה? ושהסיכוי שהטיפול יצליח קטן? כי עם 6 ביציות יותר גדולות הטיפול הקודם נכשל אז מה עכשיו? למה לצפות? אני פוחדת אפילו לחשוב.

אפרסקה

New member
מתוקה,ההריונות הכי יפים באו מהטיפול

הכי גרוע והכי נאכס... לא מכירה את האגדה? כל שהטיפול מתיחל יותר נאכס, כך סיכויי ההצלחה עולים. אז לא להתייאש עד שזה נגמר, תעשי את ההזרעה, נחזיק לך כולנו אצבעות
ומחכה ממך לבשורות טובות!

פּוֹנְג

New member
סנוניתה, לכל אחת יש את ההורמון

החביב על זקיקים שלה. זאת אומרת שכל אחת מגיבה אחרת. זאת אומרת שלוקח זמן למצוא את הפרוטוקול האידיאלי לכל אחת. תשמחי שהרופא שלך מעביר אותך מהר מאיקקלומין למשהו אחר. במידה ולא יצליח הפרוטוקול הזה (ואין שום סיבה שהוא לא יצליח) תשבי עם הרופא ותחשבו עם מה ממשיכים (או חוזרים לאיקקלומין שלכאורה הניב יותר זקיקים) אל תתיאשי.

באיזה יחידות נמדדו ההורמונים?

ישנות / חדשות, כי יש לזה משמעות (האם פיקומול לליטר/ננומול לליטר, או פיקוגרמים וננוגרמים)

אפרת12

New member
למה רק זקיק אחד טוב../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

אמרתי לך - לפי הבנתי לפחות 3 פוטנציאליים, כי גם אלה שהם פחות מ-18 עתידים לגדול עד ההזרעה. וחוץ מזה - צריך רק טור אחד בלוטו כדי לזכות, לא
והסיכויים פה הם גבוהים בהרבה.

סנונית 1

New member
אני לא עם אקקלומין אני עם גונל F

זאת ההזרעה השנייה. ובחודש שעבר התוצאות היו מרשימות גם מבחינת כמות זקיקים וגודל וגם מבחינת בדיקת הדם. כרגע קיבלתי את תוצאות בדיקת הדם תגידו מה אתן חושבות אני אחרי 7 הזרקות של 2 אמפולות ליום של גונל F. ESTRADIOL 1716 PROGESTERON 4.4 ירידה מאתמול שהיה 4.5 LH 3.8

למעלה