שאלה לגבי וסת

• פותח הנושא jeby
  • פורסם בתאריך

jeby

New member
שאלה לגבי וסת

יש לי שחלות פוליצסטיות כבר 105 ימים לא קיבלתי וסת.
הבנתי שפעילות גופנית יכולה לעזור ומאכל שיש בו הרבה סידן אבל לא מוצרי חלב רגילים.
מישהו יכול לתת לי המלצות או רעיון אחר לקבלת וסת?

0 אור 0

New member
שני כיוונים אפשריים

1. בפעילות הגופנית העדיפי פעילות שעובדת על ערוצי האנרגיה בגוף ומשחררת חסימות כמו אומנוות לחימה, צ'י קונג או יוגה
2. אם את באמת רוצה שינוי אז לגשת למטפל מקצועי ברפואה משלימה, בכל שיטה אליה את מתחברת ולהתחיל טיפול - אני משוחדת לכיוון רפלקסולוגיה, אבל לא רק בגלל שאני מטפלת בה, אלא כי הסיבה המקורית שהגעתי לרפלקסולוגיה היא אחרי שעזרה לי לשיפור בריאותי
השיפור האישי שלי היה בהרבה מאד ממדים, אך אחד מהם היה שכבר למעלה משנתיים לא היה לי מחזור וכל הרופאים טענו שזה אמנם קצת מוקדם לגיל המעבר אבל יש כאלה שיש להן גיל מעבר מוקדם ואני צריכה להשלים עם העניין. למרבה הפלא, אחרי 2 מחזורי טיפול של רפלקסולוגיה חזר לי המחזור, תוך כמה חודשים הפך לסדיר, ומאז לא פסק ... (למרות שכמו הרבה מאד סנדלרים גם אני הולכת יחפה ולא תמיד מתחזקת בטיפולים בתדירות הראויה)

מאיר72

New member
שחלות פוליציסטיות ועוד

JEBY שלום,

פעילות גופנית זה חלק קטן (מאוד, מאוד) מהטיפול בשחלות פוליצסטיות, המחזור לא יגיע ככה סתם, כנראה גם רמות ה FSH ו LH שלך גבהות {ניתן לאשש או לשלול זאת ע"י בדיקת דם פשוטה (מבקשים מהגניקולוג או מרופא/ה המשפחה פרופיל הורמוני מין) וכמו כן מומלץ לעשות US על מנת לראות את מצב הרחם}, וצריך לאזן אותם, זה ניתן לעשות (מנסיון רב של מטופלות שלי) בצורה נפלאה בעזרת דיקור, וצמחי מרפא.

מצורף קישור בנושא.
אשמח לענות אם ייצצו שאלות בנוגע לכך.

רפואה שלמה

jeby

New member
תודה

היי,
התחלתי דיקור והמרפא אמור להביא לי צמחי מרפא.
עשיתי בדיקות דם אך אני ממש לא מבינה:
fsh 7.9
LH 24.6
מה זה US?

מאיר72

New member
US ה אולטרה-סאונד

ואת הערכים צריך לדעת לאיזה זמן הם מתאימים בדיוק בחודש.
בהצלחה

למעלה