שאלה לגבי ויאגרה..

ירוק769

New member
שאלה לגבי ויאגרה..

מתי בדיוק צריך לקחת את התרופה הזאת? מה הסיכונים שבה? האם צריך מרשם רופא? ואם אני מתת לגיל 18 מה אני יכול לעשות בלי שההורים ידעו?

../images/Emo24.gifחכה עוד 40 שנה...../images/Emo13.gif

את התרופה לוקחים כשיש בעיה בתפקוד מיני על רקע גופני. התרופה היא במרשם רופא בלבד!!!!. ויאגרה אסורה לשימוש אצל אנשים שמשתמשים בתרופות מרחיבות כלי דם ממשפחת הניטרטים כגון איזוסורביד דיניטרט (למשל קורדיל), ואיזוסורביד מונוניטראט (למשל מונוקורד ומונוניט). התרופה אינה מומלצת לשימוש אצל אנשים הסובלים מבעיות לב, תעוקת חזה ולחץ דם גבוה. מקובל לחשוב על ויאגרה כתרופה בטוחה יחסית ותופעות הלוואי שלה נחשבות קלות וחולפות מהר. לאחרונה בדק "מנהל המזון והתרופות האמריקאי" (FDA) קשר אפשרי בין לקיחת תרופות אלו לגרימת עיוורון זאת בעקבות דיווחים על מקרים של עיוורון לאחר שימוש בתרופות ממשפחת מעכבי האנזים פוספודיאסטראז PDE5. ה-FDA נמנע מלהגביל את השימוש בתרופה אך קבע כי החברות שמייצרות תרופות ממשפחה זו צריכות להוסיף אזהרה מפני סכנת עיוורון בעלון לצרכן המצורף לתרופות. תופעות לוואי: כאבי ראש הסמקה סחרחורות זקפה ממושכת מאוד (נדיר) שלשול (נדיר) בשביל מה אתה צריך????!!! עידן מיליצ'ר

ירוק769

New member
יש בלהגיע לזקפה, אני לא רוצה שההורי

שההורים שלי ידעו אני יכול לעשות את זה דרך רופא?? אבל חשוב מאוד שההורים לא ידעו

ירוק769

New member
טוב בשביל החברה אני רוצה את זה

לפי מה שכתבתה אם אני יקח את זה פעם אחת זה בכלל אל סיפור, נכון? ואפילו שקשה לי לדבר עם הרופא על זה היתי מעדיף אולי יש משהו טבעי שלא צריך לדבר עם רופא?

למעלה