שאלה לגבי ווקמן

הילהל

New member
שאלה לגבי ווקמן

כשעברנו לכאן לא היתה אפשרות להשמיע מוזיקה, אלא בווקמן. לכן, למרות החשש, איפשרנו ליונתן להרדם עם יונתן. כאשר הווליום מבוקר, כמובן. עכשיו כבר ניתן להשמיע מוזיקה במערכת, אבל יונתן אומר שהוא מעדיף להרדם עם הווקמן (במשךך היום לא אכפת לו לשמוע באופן אחר). אתן חושבות שזה עלול לגרום לנזק בריאותי? באופן מוזר שמתי לב שהוא גם קולט יותר את המוזיקה והמילים כשהוא מאזין כך - היתה שם קלטת שהוא מעולם לא שמע קודם (הכבש השישה עשר9 ואחרי כמה ימים הוא ממש שר הכל, עם המנגינה פלוס מינוס נכון. וגם מספר לעצמו את הסיפורים.

אני לא רואה נזק

אבל שווה לשאול מביני דבר לגבי הקרינה. אולי יש איפהשהו ברשת פורום של חובבי אלקטרוניקה או חשמל. לכל חשמלאי יש גם מן שעון כזה של מדידת קרינה.

לאה_מ

New member
לא נראה לי שלווקמן יש קרינה.

אני חושבת שהבעיה היא האם בריא להאזין באזניות. אישית נראה לי שאין עם זה שום בעיה בתנאי שהווליום מבוקר, אבל ליתר בטחון ניתן להתייעץ בפורום של רופא אא"ג או רופא ילדים. וספרי לנו אם הם אמרו משהו מעניין.

kokopeli 1

New member
לווקמן אין קרינה.

אין פה עיניין של שידור. יש או העברת קול דרך הקלטת/דיסק, או דרך הרדיו שהוא מקלט ולא משדר. קרינה קשורה למשדרים בלבד.

אפרתש

New member
לי ווקמן עושה כאב אוזניים

אז אולי זה בעיה פרטית שלי, אבל אולי זה אומר שיש איזו בעייתיות אפשרית בווקמן. שווה להתייעץ עם רופא. דבר אחר בעייתי עם ווקמן - מה עם החוטים? לא יכולים להיכרך לו על הצואר?

למעלה