שאלה לגבי הREGCLEANER

הנשוי

New member
שאלה לגבי הREGCLEANER

האם יש אופציה שהוא יעשה את העבודה לבד - הכוונה ידע לבד איזה תוכנות שנמצאות ברג´סטרי לא מותקנות במחשב או שהוסרו חלקית בלבד או שאני חייב לעשות זאת ידנית (חצי מהתוכנות שרשומות אצלי אין לי מושג מה הן ואם צריך אותן או לא)

ofirgonen

New member
אי

אפשר לעשות את זה תתחילי לראות כל תוכנה יש לך במחשב

duke4you

New member
שאלה אליך

אתה מדבר על regclean של מיקרוסופט? אם כן, אז אתה בעצם לא עושה כלום, פשוט לוחץ על הכפתור start והתוכנה סורקת לך את הרג´סטרי, אם יש שגיעות, אתה תתבקש ללחוץ על fix וזהו. אתה לא עושה שום דבר ידני, כל הבדיקה אוטומטית לחלוטין.

ofirgonen

New member
לא הוא

מדבר על התוכנה שצירפי לך מקודם ודרך אגב מזה הregclean של מייקרוסופט ואיך מגיעים אליו זה ב התחל הפעלה:sfc ???

duke4you

New member
תוכנה מעולה

הרי כולנו לפעמים מוחקים תוכנות או משחקים שלא "לפי הספר" וכך יוצא שהיישום כבר לא נמצא במחשב אבל ברג´סטרי עדיין קיים, דבר שיכול לגרום למסכים כחולים, הודעות שגיעה וכו´. regclean מבצעת סריקה של הרג´סטרי ועושה השוואה בין היישומים שמותקנים לבין קובץ הרישום (הרג´סטרי). התוכנה לא קשורה לsfc, צריך להוריד אותה מהאינטרנט. דרך אגב sfc תיקון קבצי מערכת, לא רג´סטרי.

duke4you

New member
זה לא הקישור

אני דיברתי על תוכנה אחרת. http://www.parapara.co.il/category.asp?cat=231

isitsik

New member
תבדוק את התוכנה הזו קודם אחר כך

תגיב. אני צשתמש בזה וזה ממש נפלא

הנשוי

New member
היי אתה לא יודע שאנחנו עצלנים

למה לא שלחת את זה כקישור מצורף
10X וסופ"ש נעים

הנשוי

New member
חזרת לסורך ../images/Emo46.gif

צרף קישור להורדת התוכנה על מנת שתתקן לי את הרג´סטרי ויהיו לי פחות הודעות שגיאה

הנשוי

New member
זה לא מה שביקשתי ../images/Emo5.gif

צירפת לי קישור ל REGCLEANER ואני ביקשתי קישור ל REGCLEAN שדיוק ממליץ עליה זה שם מאוד דומה אבל תוכנה שונה

למעלה