שאלה לגבי הB744 של PMDG

אבירן171

New member
שאלה לגבי הB744 של PMDG

יש לי אותו(הללויה!!!) ויש לי טיפה בעיות. כשאני מפעיל את המטוס ובוחר את כל מה שצריך, כל הדברים האנלוגים(מד הגובה, מהירות, הדבר העגול על הקו ששחכתי את שמו....) שאומרים לפעול וכשמכבים את הבאטריה(איך אומרים בעברית?), אחרי שהמנועים כבויים כמובן, הם אמורים להתכבות. הדברים האלו פשוט לא מופיעים לי ואני לא מצליח להפעיל אותם. מישהו יודע מה אני צריך לעשות? אם למישהו יש עצות בכלליות על הB744 של PMDG אשמח לקבלם. בברכה, אבירן.. נ.ב: הגירסה של היא Queen of the skies 1r2..

roeenoy

New member
כיבוי מנועים

אתה צריך לנתק את הספקת הדלק אליהם שזה נמצא מתחת לTROTTLES וכמובן לעשות את המציתים במצב OFF

אבירן171

New member
גם עם המצתים יש בעיה

אחרי שאני מכבה את המנועים אני לא מצליח להצית אותם מחדש. אז אם אני פועל לפי דבריך, אני אתקע על הקרקע ואז לא עשיתי משהו מיוחד. בברכה, אבירן..

אבירן171

New member
לא הבנתי.. אכן יש לי כמה דפים

על משקל ההמראה של הB744 וכל דבר שקשור למטוס עצמו, אבל לא על הסימולטור. הייתי קורא אם היה אבל אין. בברכה, אבירן..

אבירן171

New member
תוספת בעיה קטנה

רק במטוס הזה (הB744 של PMDG) יש סטיה לצד שמאל.. בערך כשעוברים את ה 80 או 90 קשר המטוס סוטה או אם זה באוויר פונה שמאלה. למה זה? בברכה, אבירן..

Normal Procedures

עיין בהם בתור התחלה, למד מה צריך לעשות בכל שלב של הטיסה, והתחל לטוס. לאחר מכן, למד את המערכות השונות והבן למה עושים כל דבר. היופי בסימולטור, הוא שבמציאות היה עליך לעשות הפוך, דבר שעלול להיות מיגע לעיתים.

אבירן171

New member
הבעיה היא כנראה בעית התקנה

הצגים פשוט נכביים בלי שום קשר למה שכתוב, אני מתחיל את הסימוטלר, אחרי שבחרתי הכל, עומד כמה שניות בגייט ואחרי בערך 20 שניות הצגים נכבים. פוף ולא נדלקים כל הטיסה. הסטיה של הסטיק תוקנה רק שהבעיה היחידה שקיימת היא שכשאני ממריא האף נמצא במצב טוב אבל אחרי בערך 3000 רגל הוא יורד. אני מחזיר את הסטיק לאמצע ומושך עוד הפעם ולא עוזר. אגב, שמתי לב שכשאני מחזיר את הסטיק לאמצע האף צונח ל-20.. אם זה עוזר איכשהו לפתור את הבעיה. בקשר לצגים, צילום מסך יעזור? בברכה, אבירן..

אבירן171

New member
ניסיתי אותם כבר..

חשבתי בהתחלה שזה הכיול של הג'ויסטיק, אבל בתוך שנייה הבנתי שלא יכול להיות כי עד 3,000 רגל(פלוס מינוס) האף בגובה טובה ואף אני יכול למשוך את המטוס למצב של 180 מעלות(עשיתי את זה לבדיקה שהג'ויסטיק מכיול טוב ואף הבדיקה עברה בהצלחה. אני מצאתי פיתרון זמני אבל מוזר ביותר, כבר בגובה הנ"ל(3,000 רגל פלוס מינוס), אני מפעיל את הטייס האוטומטי ושם את ה Verticel Speed Indicator(מד מהירות אנכית) על כמה שאני צריך וזה מסדר אותו. בגבהים היותר גובהים(30,000 או ממש בסביבה) גם זה לא עוזר ואז האף מכוון קצת מתחת לאמצע ולאט לאט יורד יותר עד שנעצר ב-25 בערך.הפיתרון בגובה הזה הוא להחזיק את הג'ויסטיק אבל הבעיה היא שזה אינו גובה שיוט ואיני יכול לטפס אז לא עשיתי כלום. בינתיים אני לא נכנס לסימולטור כדי לא להתאבס. עד שקיבלתי את הB744 של PMDG והוא עובד לי לא הכי טוב.. אני מעדיף שלא להיכנס..

iiyama1413

New member
בקשר להכבות הצגים - בעייה ידועה

הבעיה היא שלך - הורדת את התוכנה בצורה לא חוקית, וזה מה שקורה.
.........

למעלה