לא מומלץ לעשות לבד.. מניסיון
לפני כשנה החלטתי שאני רוצה לעבור לבריטניה, התחלתי לעשות בירורים דרך הקונסוליה הבריטית ואתרים באנטרנט והלך לי סבבה, תרגמתי דרך נוטריון והתייעצתי עם חברים ,שלחתי את הבקשה שלי ל HOME OFFICE ,אחרי תקופה לא ארוכה קיבלתי תשובה שלילית,והתשובה שלהם הייתה "חוסר אינפורמציה" הקטע הוא שהיה לי הכל פשוט ההגשה של המסמכים דורשת ניסיון וידע איך בדיוק הפקידים במשרד הפנים רוצים לראות את הבקשה בשביל לאשר. אחרי שקיבלתי את ה"לא" הגדול , הופנתי על ידי חבר למשרד הגירה בתל אביב ששמעתי עליו כבר אבל ניסיתי לחסוך את שכר הטרחה, אבל להגיד לכם את האמת שזה שווה כל שקל או פאונד, עם הסירוב שקיבלתי הלכתי אליהם והם עזרו לי בכל כך באדיבות שאחרי 4 שבועות מהרגע ששלחנו את הבקשה קיבלתי תשובה ח י ו ב י ת , היום אני גרה בלונדון, עובדת ומרוויחה כסף לא רע בכלל, ויות ר מזה אפילו הכרתי יהודי עשיר וחמוד. ולהגיד לכם את האמת יכול להיות שאני לא אובייקטיבית,כי הייתי במצב קשה והם עזרו לי מאוד. והיום כל בן אדם ששואל אותי בקשר להגירה לבריטניה אני ממליצה בחום רב על המשרד שלהם. אנשים פשוטים ומקצועיים. כנסו לאתר הבית שלהם www.oppint.co.il יש שם מידע על החברה. או תתקשרו: 03-5225403 . איילת